Iată motivul real pentru care Cătălin Botezatu nu are nici o iubită. Celebrul designer a spus-o cu gura lui

Iată motivul real pentru care Cătălin Botezatu nu are nici o iubită. Celebrul designer a spus-o cu gura lui
E curtat de multe femei, dar Cătălin Botezatu nu are nici o femeie care să-l aștepte acasă. Deși spune că și-ar dori enorm.

Când vorba despre sexul frumos, Cătălin Botezatu nu prea știe ce vrea. Deși prin viața lui au trecut cele mai frumoase femei din showbizz.

Iată motivul real pentru care Cătălin Botezatu nu are nici o iubită. Celebrul designer a spus-o cu gura lui

Are tot ce-și poate dori o femeie și, totuși, Cătălin Botezatu e singur. Ce să fie la mijloc? Se pare că Bote nu știe ce vrea și nu se poate hotărî cum să fie acea femeie. De un singur lucru e sigur: trebuie să aibă o frumusețe aparte. De altfel, el a mărturisit într-un interviu că nu e îndrăgostit în acest moment decât de meseria lui.

„Ușa e deschisă, aviz tuturor”

„Sunt Săgetător convins, asta e, sunt de-ăsta care se îndrăgostește, pune pasiune, se desparte, o ia de la capăt. Iubesc mult, femeii care stă lângă mine îi acord toată atenția atunci când sunt cu ea, dar pe urmă… Aș fi ipocrit să spun că nu rămân niște nostalgii.

Acum, am așa o nostalgie… Despre toate marile iubiri, că sunt câteva mari iubiri în viața mea, vorbesc acum cu plăcere, am rămas prieteni și cam atât. (…) N-am nicio relație, n-am timp de relații, dar, da, ușa este deschisă, aviz tuturor!‘, a mărturisit el pentru Fanatik.

„Nu poți să iei nici de-asta mică pentru că o pregătești pentru altul, o ia altul de bună”

Cătălin a fost extrem de sincer și a spus că nu se poate hotărî dacă femeia de lângă el să fie tânără, dar nici nu ar accepta pe cineva de aceeași vârstă cu el. Și atunci, ce e de făcut? „Aș fi ipocrit să spun că nu trebuie să fie frumoasă. Îmi mai spun anumite doamne: „Tu trebuie să-ți iei pe cineva așa de seama ta!”. Aoleu, pe bune?! Ce să fac?! Am înnebunit la cap… Sau îmi mai spun: „Trebuie să iei o fată de la țară!”, dar am luat și am făcut-o prințesă și s-a dus.

Lumea știi ce nu înțelege, pe orice fată pe care o iei de la țară, frumoasă, o fată normală, o iei, o cizelezi, o cosmetizezi și stând lângă Botezatu devine divă. Nu de Bianca (n.r. Bianca Drăgușanu) e vorba, Bianca a fost Bianca, Bianca e unicat. Jur și eu o susțin și e cea mai tare din punctul meu de vedere. Îmi iau acum hate, asta este!

Nu poți să iei nici de-asta mică pentru că o pregătești pentru altul, o ia altul de bună, făcută, aranjată, cosmetizată și cu Birkin-urile pe mână de la mine. Sau dacă iei una de-asta „babă” cum zic eu, bune de altfel, bune pentru că astea deja au experiență, știu ce să vorbești cu ele, gustă totul, nu ca astea mici care te întreabă când le duci într-o țară: „Dar în ce țară suntem sau cine a fost ăla?!”, lasă-mă în pace!”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram