Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă, răbufnire fără precedent față de Alexandru Arșinel. Nimeni nu îl credea capabil de așa ceva

Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă, răbufnire fără precedent față de Alexandru Arșinel. Nimeni nu îl credea capabil de așa ceva
Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul ei soț, cel care a făcut-o și mamă, pentru a treia oară.

Raluca și Ibrahim s-au căsătorit în iunie, cu o zi înainte ca fosta soție a lui Pepe și mama fiicelor artistului să o aducă pe lume pe cea de a treia ei fiică, Mariam.

Raluca postează rar imagini cu soțul ei, și, inclusiv de la evenimentele la care au participat împreună, cei doi au grijă să transmită imagini separate. Practic, în afara fotografiilor distribuite de Gabriela Firea, cu ocazia cununiei lor, și cele de la baby-shower-ul fiicei lor, Raluca și Ibrahim nu au mai apărut împreună în fotografii publice.

Ibrahim răbufnește față de situația lui Alexandru Arșinel

Zilele trecute Raluca Pastramă a distribuit un clip în care arată că „soția este lumina casei”, punctând vorbele unui preot, preluate de pe TikTok. Între timp, soțul ei, Ibrahim, are o mare problemă cu calitatea umană și cu faptul că românii nu își respectă valorile. Soțul Ralucăi a avut o răbufnire fără precedent pe rețelele sociale, unde a punctat mai multe lucruri în legătură cu celebrul actor Alexandru Arșinel.

„Alexandru Arșinel, unul dintre marii noștri artiști, fără de care teatrul de revistă și divertismentul nu ar mai fi fost aceleași, cel care ne-a luminat viețile o jumătate de veac – un veac greu pentru cei mai mulți, cel care a creat și niciodată părăsit, poate cel mai iubit băiat din istoria umorului românesc, un artist atât de iubit și atât de adorat a ajuns în România generație fără de valori într-un azil de bătrâni. Ultimii ani au fost doar despre cât a fost de bolnav, de umilit de niște neterminați fără de Dumnezeu.

Unde este România lui Alexandru Arșinel? Nu vă este rușine? Unde st statul?De ce ajung mari artiști și intelectuali să fiu umiliți? De ce Alexandru Arșinel nu locuiește între lucrurile și amintirile lui cu asistență permanentă plătită de stat? De ce nu ne respectăm puținii aleși de Dumnezeu? Cum vă suportați pe scaunele pe care ați ajuns? (…)

Unde-s bogații României? De ce nu îl țineți în palme pe Alexandru Arșinel? De ce nu stă la el acasă, protejat, ajutat ,iubit, prețuit. Cat costă, mă? Ce țară e asta? Alooooooo, guvernu???”, a scris, printre altele, Ibrahim pe pagina sa de Instagram.

Ultimele noutăți despre starea lui Alxandru Arșinel

Alexandru Arșinel a fost transportat de la azilul de bătrâni la spital, după ce acestuia i s-a făcut brusc rău. El a ajuns să trăiască într-un azil în urma problemelor.  Teologul român Valentin Guia l-a vizitat pe Alexandru Arșinel la spital și, ulterior, a făcut anumite dezvăluiri, la România TV, despre starea de sănătate a actorului.

Deși au existat mai multe speculații precum că actorul Alexandru Arșinel ar fi într-o stare gravă de sănătate, Valentin Guia susține că actorul va reveni în curând acasă

„Am vorbit cu unul dintre băieții lui. Maestrul este bine, în măsura în care poate să fie bine. În următoarele zile va reveni acasă (…) De pe patul de spital v-a transmis că dragostea pe care i-o purtați cu toții e singurul lucru care-l ajută să rămână pe această lume.”, a precizat teologul citat de România TV.