Ies la iveală episoadele murdare de la Survivor. Crina Abrudan a trăit o experiență șocantă

Ies la iveală episoadele murdare de la Survivor. Crina Abrudan a trăit o experiență șocantă
Atunci când acceptă provocare Survivor România, vedetele se gândesc, firesc, la banii pe care îi pot câștiga dacă rezistă până la final. Dar și cum vor face față situațiilor dificile.

Cum ani de zile a prezentat știrile sportive, Crina Abrudan părea potrivită pentru o competiție plină de adrenalină, cum e Survivor România. Din păcate pentru ea, aventura s-a încheiat după doar patru săptămâni, iar ieșirea din competiție i-a lăsat un gust amar. Reîntoarsă în civilizație, fosta știristă mărturisește că adevăratul test de supraviețuire a fost Mihai Zmărăndescu. A fost pur și simplu șocată de comportamentul acestuia față de ea.

„În afară de Mihai, nu am avut dispute cu nimeni acolo și da, mă simt nedreptățită. Iar disputa a fost a lui cu mine, pentru că eu nu i-am prea răspuns. Până la vârsta asta, nu mi-a vorbit nimeni atât de obraznic și nu m-a jignit nimeni așa cum m-a jignit el”, a recunoscut vedeta într-un interviu exclusiv pentru Viva!.

Eliminată la propunerea lui Mihai Zmărăndescu

Crina Abrudan spune că nu avut conflicte cu nimeni din concurs, însă s-a declarat extrem de dezamăgită de comportamentul lui Zmărăndescu jr. Mihai Zmărăndescu a nominalizat-o pentru eliminare și a fost și ironic la adresa ei, spunându-i direct: „nu vei putea dormi”.

Crina Abrudan a fost eliminată după patru săptămâni

„M-au șocat comportamentul și vorbele lui Mihai. În Consiliu am fost întrebată dacă bănuiesc cine m-a nominalizat și am răspuns că da, în mare parte știu cine, moment în care el a ridicat mâna. Nu am cerut eu să îmi recunoască. Eu am dormit extrem de bine acolo noapte de noapte, chiar erau superbe nopțile. Nu eu eram cea care a avut probleme cu adaptarea, ci chiar el a fost cel care stătea foarte mult, pentru că nu își găsea locul, nici în tabără și nici pe trasee, nici până în momentul în care eu am ieșit din competiție”, a relatat Crina Abrudan.

Așa-zisele scandaluri, inexistente

„M-a șocat cel mai tare când a afirmat că mă nominalizează pentru că, de când am intrat în competiție, am fost implicată în toate certurile și scandalurile. Dacă aș fi fost implicată, acest lucru s-ar fi văzut la televizor și lumea ar fi știut asta, pentru că nu există conflict care să nu fie difuzat în emisiune.

Mihai Zmărăndescu s-a purtat cel mai urât cu Crina Abrudan

Pentru Mihai a picat extrem de prost momentul în care s-a luat pentru prima dată de mine și mi-a spus că sunt slabă pe trasee, iar la următorul joc eu am luat două puncte și el a pierdut două. Mi-a spus atunci că punctele mele sunt aduse din prost noroc și în ziua următoare am mai luat două și am primit totemul de imunitate, iar el iar pierduse două. La întoarcerea în tabără, a dispărut pur și simplu în pădure singur, iar la un moment dat a plecat Remus să stea cu el. Au revenit după câteva ore și, de atunci, Mihai a început să joace. În toate felurile”, a continuat fosta știristă în relatarea din Viva!.

Zmărăndescu jr. și Remus, strategie misogină

„Am văzut în ultimul episod difuzat că a recunoscut că așa fusese sfătuit de Remus, să i se alăture pentru a elimina fetele, începând cu mine. Era conștient că trebuie să facă ceva ca să rămână, ori să joace pe traseu, ori altfel. Dacă regret ceva, regret că nu am văzut și nu am simțit realitatea, fiind închisă acolo și, la un moment dat, am ajuns chiar să cred vorbele lui, cum că eu eram cea mai slabă din echipă și că trebuia să plec pentru că trăgeam echipa în jos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crina Abrudan (@crinaabrudan)

Acolo nu conștientizezi exact lucrurile, iar când am ieșit, m-am bucurat să văd că nu eram atât de slabă cum mi se spunea și nici alții nu erau atât de buni cum credeau sau cum spuneau. Dacă știam asta și mai adăugam și părerea bună a publicului despre mine, sunt convinsă că puteam să mai stau în competiție, însă mi se spunea atât de des din toate părțile că sunt slabă, încât am ajuns să cred. Mai multă încredere în mine m-ar fi ajutat”, a mai punctat Crina Abrudan.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre