Ileana Badiu e măritată cu un medic, însă el nu a putut să o ajute în fața celui mai negru coșmar. A pierdut opt sarcini

Ileana Badiu e măritată cu un medic, însă el nu a putut să o ajute în fața celui mai negru coșmar. A pierdut opt sarcini
Cine nu o îndrăgește pe actrița Ileana Badiu? Ea și Cătălin Badiu (conferențiar universitar, doctor) formează un cuplu încă din anul 2003. Relația lor a fost umbrită de un coșmar care s-a întins pe ani de zile.

Ileana și Cătălin Badiu s-au căsătorit în 2008, ar un an mai târziu, frumoasa actriță a devenit mamă. Fiul  cuplului, Sasha, are acum 12 ani. Cei doi s-au cunoscut când bărbatul era în ultimul an la Medicină. În prezent, dr. Cătălin Badiu este șeful Secției de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Municipal al Capitalei.

În emisiunea „La Măruță”, Ileana Badiu a dezvăluit coșmarul prin care a trecut, alături de partenerul ei, înainte să devină mamă. „Am pierdut multe sarcini, opt mai exact. (…) Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic nu m-a doborât. (…) Înainte să mă căsătoresc cu Cătălin, am fost în Germania, la o mare clinică specializată pe infertilitate, unde mi s-a făcut o investigație și mi s-a dat verdictul că este imposibil. (…) Trebuia să mă obișnuiesc cu ideea că nu pot avea un copil și să mă orientez pe ce aș putea să fac, și anume să înfiez”, a declarat Ileana Badiu, în emisiunea citată.

Miracolul numit Sasha a apărut după nuntă

Acestea se întâmplau înainte ca tinerii să se căsătorească. Apoi au decis să facă nunta. Și au așteptat un miracol. Acesta a venit.

„Am hotărât să ne căsătorim și, la nunta noastră, părintele de suflet a zis foarte relaxat «o să ai un copil, fii fără nicio grijă». După nuntă, la foarte scurt timp, am rămas însărcinată. Sasha a fost o minune, care s-a întâmplat și s-a întâmplat într-un mod foarte mistic, aș zice”, a completat.

Relație la distanță, peste un deceniu

Timp de 11 ani, Ileana și Cătălin Badiu au avut o relație la distanță. Asta pentru că medicul a plecat la o specializare îndelungată, în Germania, apoi a și lucrat acolo.

„Viața în cuplu este un parteneriat pe termen lung, Doamne-ajută. Un parteneriat implică și renunțări sau reguli, respectarea celuilalt sau a dorințelor celuilalt. Ca o relație să fie de succes și ca o relație să fie echilibrată pe termen lung, ambii parteneri trebuie să înțeleagă că și sacrificiile sunt implicate. Dar nu trebuie să le privească ca fiind sacrificii”, declara actrița în octombrie 2020, în emisiunea „Vorbește lumea”.

Relația dintre Ileana și Cătălin Badiu a fost una asumată în legătură cu carierele ambilor parteneri. „De la început am știut că soțul meu are un parcurs profesional pe care trebuie să-l îndeplinească. Sigur, n-am știut că vor fi 11 ani, pentru că atât am stat la distanță. N-am știut între timp că ne ajută Dumnezeu și ne dăruiește și un copil. L-am purtat cumva singură, pentru că el venea doar în weekenduri și l-am și crescut singură până la vârsta de 5 ani, când a revenit soțul meu în țară, dar am știut de la început și mi-am asumat treaba asta”, a adăugat actrița în aceeași emisiune.

Sursa foto: Instagram