Ileana Badiu trăiește periculos. Ce hotărâre a luat vedeta

Ileana Badiu trăiește periculos. Ce hotărâre a luat vedeta
Fosta soție a tenismanului Dinu Pescariu a luat o hotărâre care i-a șocat pe internauți. Ileana Badiu s-a hotărât să trăiască periculos.

Ileana Badiu a divorțat de Dinu Pescariu în 2008 și vedeta și-a refăcut viața alături de medicul chirurg Cătălin Badiu. Împreună au un băieţel, Sasha. La 46 de ani, actrița este o fană a distracției, dar și a experiențelor aducătoare de adrenalina. Aceasta a hotărât recent să trăiască periculos, iar imaginile le-a publicat pe Instagram. 

Cititorii o știu probabil căci s-a zvonit la un moment dat că ar fi avut o relație cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu. Deși cele două au fost comparate deseori profesional și s-a spus inclusiv că ar fi existat o rivalitate între ele, Ileana Badiu a retezat categoric aceste vorbe.

”Cu Mihaela am o relație civilizată, am lucrat împreună la proiectul SALVAȚI COPIII. Ce comparam noi aici? Mihaela Rădulescu face de mulți ani emisiuni, e meseria ei principală, e excepțională. Eu nu aș avea stupizenia și trufia să mă compar cu ea”, afirma Ileana Badiu la un moment dat. 

Ileana Badiu trăiește periculos. Se apucă de condus motoare 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ileana Badiu (@ileana.badiu)

Ajunsă acum la 46 de ani, Ileana Badiu a rămas aproape neschimbată. Însă recent a luat o hotărâre care i-a șocat pe urmăritori. Vedeta s-a hotărât să trăiască periculos și să se apuce de cursuri de șofat…motociclete!

Actrița a împărtășit o poză pe Instagram, care o înfățișa stând pe un motor, îmbrăcată în negru și cu casca de protecție pe cap. Vedeta părea tare fericită și entuziasmată, după cum chiar ea a mărturisit. ”Am hotarat! Decât să stau numai in costum de baie la varsta de mid age crisis (n.r. criza de vârstă mijlocie) mai bine ma apuc de cursuri de motor, a scris Ileana Badiu în dreptul imaginii care a strâns aproape 2000 de aprecieri de la fani. 

Vi se pare că seamănă? Cum arăta ADDA când era copil

Recomandarile noastre