Ileana Stana Ionescu trece prin momente foarte grele. Boala e ireversibilă

Ileana Stana Ionescu trece prin momente foarte grele. Boala e ireversibilă
Ileana Stana Ionescu şi soţul ei trec poate prin cele mai grele momente. Ce se întâmplă în familia vedetei.

Nu au probleme financiare așa cum se întâmplă cu majoritatea actorilor trecuți de prima tinerețe, dar Ileana Stana Ionescu și soțul ei sunt extrem de supărați.

Ileana Stana Ionescu e disperată. Soțul actriței, Andrei Ionescu, are probleme mari cu sănătatea

Andrei Ionescu, soțul Ilenei Stana Ionescu, una dintre cele mai iubite actrițe din România, nu mai vede aproape deloc. El a ajuns abia să descifreze fețele oamenilor și din acest motiv, acesta și soția sa nu mai ies din casă. Artista a împlinit frumoasa vârstă de 86 de ani pe data de 14 septembrie și a avut câțiva invitați. Dar vedeta numără zilele până când își va vedea băiatul acasă, fiul celor doi anunțând că urmează să ajungă în România peste două luni.

„De-abia așteptăm să-l îmbrățișăm, nu l-am mai văzut de trei ani”

„I-am pregătit Ilenei și un tort delicios. Am început să mai primim musafiri, căci a trecut pandemia. O mai sună actorii, de ziua ei, și cei din noua generație, de la Teatrul Național. Ileana are însă mai emoții, căci, peste două luni, fiul ei, stabilit în America, îi va vizita, aducându-i mamei lui, firește, și un dar de suflet. De-abia așteptăm să-l îmbrățișăm, nu l-am mai văzut de trei ani, ne-a promis că vine în noiembrie în România.

„Fețele nu le recunosc, nu le văd bine. Le ghicesc doar după siluete și după voce”

Ileana este bine, stă acasă, ca la pensie. Din păcate, eu am probleme de sănătate, de-abia mai văd siluetele, nu prea descifrez bine amănuntele, iar fețele nu le recunosc, nu le văd bine. Le ghicesc doar după siluete și după voce. Încă mă mai descurc. Această afecțiune degenerativă, din cauza căreia se poate orbi total, o au și oamenii mai tineri. Iau un tratament care probabil încetinește evoluția, dar nu prea cred. Nu mai ies nici din curte, pe stradă, de frică.

Ne descurcăm cu banii, nu avem probleme. Ileana are și o indemnizație de merit. Actorii care au ieșit la pensie pe vremea noastră nu au pensii mici, au pensii bune, Ion Caramitru a făcut un lucru bun, ni s-a mai dat încă o jumătate de pensie”, a declarat Andrei Ionescu pentru Ego.

Sursă foto: libertatea