Oana Roman vrea schimbări de look radicale. A început un tratament pentru gușă

Oana Roman vrea schimbări de look radicale. A început un tratament pentru gușă
Oana Roman vrea să fie mereu în cea mai bună formă a ei. Bruneta nu are grijă doar de siluetă, ci și de ten.

Fiica lui Petre Roman este adepta schimbărilor și apelează mereu la medicii esteticieni atunci când consideră că e momentul.

Oana Roman nu se lasă. Se reinventează și vrea să le dea clasă tuturor

Recent, Oana Roman și-a anunțat fanii că a venit momentul să mai facă câteva schimbări pentru a ține bătrânețea cât mai departe. Vedeta și-a făcut o procedură non-invazivă la nivelul feței și nu a ratat momentul să facă câteva fotografii pe care să le posteze pe rețelele de socializare. De data asta, Oana a optat pentru un lifting facial cu acid hialuronic și e foarte mulțumită de ceea ce a ieșit.

„Pielea este mult mai netedă, ridurile estompate și cearcănele estompate”

„Tratamentul este un lifting non-invaziv cu acid hialuronic. Nu este deloc dureros, dimpotrivă. Cu oxigen hiperbarie și multe vitamine, se simte ca un masaj răcoros.

Efectul de lifting este imediat și durează cam o lună. Se poate face o ședință pe lună. Acidul hialuronic intră în dermul profund și are efect imediat. Pielea este mult mai netedă, ridurile estompate și cearcănele estompate. Sunt sper încântată cum arată tenul meu”, le-a spus Oana internauților.

Și-a conturat și fața

Această intervenție estetică este a doua pe care Oana o face, întrucât în urmă cu doar câteva săptămâni, ea și-a conturat fața dar și mandibula cu acid hialuronic. „După ce am stat o oră cu cremă anestezică, am început procedura. Sunt niște micro ace care pătrund câțiva milimetri în piele.

Durerea este suportabilă, este ca o senzație ca și cum te-ar pișca un țânțar, dar rezultatele sunt foarte bune. Ele se vor vedea după o perioadă. Azi am lucrat bărbia, gușa și contorul mandibular, dar și cearcănele, fruntea și ridurile fine”, a mai spus ea pe contul său de socializare. După procedură, fața Oanei a fost o perioadă roșie, însă crema recomandată de medic a rezolvat rapid problema și vedeta a fost entuziasmată de rezultatul final.

Sursă foto: instagram