Ilie Dumitrescu, despre fiul prins cu droguri: „Sică a făcut o prostioară”

Ilie Dumitrescu, despre fiul prins cu droguri: „Sică a făcut o prostioară”
Ilie Dumitrescu a venit pentru prima dată cu o reacție despre fiul său care a fost reținut pentru trafic de droguri. Ce a spus antrenorul?

Ilie Dumitrescu, despre fiul prins cu droguri. Ilie Dumitrescu, invitat la emisiunea ”Hai să fim super!” a oferit prima reacție legată de fapta pe care a făcut-o fiul său la început de an. Acesta a vorbit sincer pentru prima dată după ce fiul său a fost acuzat de faptul că vindea cocaină.

Sica Dumitrescu a fost văzut în timp ce vindea cocaină lângă o cafenea deținută de familia Dumitrescu în București. Astfel, procurorii DIICOT l-au adus la judecată și a fost acuzat pentru trafic de droguri și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc. Acest lucru s-a întâmplat pe data de 18 ianuarie și rechizitoriul s-a încheiat pe 24 februarie, conform sport.ro.

Ilie Dumitrescu, despre fiul prins cu droguri

Prin urmare, cu încă o persoană fiul lui Ilie Dumitrescu au fost puși sub acuzațiile menționate, mai sus. Aceste dezvăluiri au apărut după ce polițiștii sub acoperire au cumpărat trei doze de cocaină, adică trei grame. Toată operațiunea fost filmată până la mici detalii în centrul vechi din București. De asemenea, faptul că Sica Dumitrescu vindea droguri a fost văzută și de procurorii DIICOT, care supravegheau operațiunea.

Tatăl lui Sica Dumitrescu nu a comentat mult timp acest eveniment neplăcut din viața familiei. Recent a oferit prima reacție. Analistul sportiv spune că fiul lui a făcut o ”poastioară” și își dorește să depășească cât mai repede acest moment dificil. Ilie Dumitrescu este alături de fiul lui și îl susține, pentru că Sică Dumitrescu se află într-un moment de cumpănă.

” În Toto am investit cel mai mult, Mayra este foarte bine, Dan este la casa lui.

Sica a făcut o prostioară acum, speram să depășească momentul asta. Nu, nu l-am certat. E un moment de cumpănă în viața lui și atât, sunt alături de el.

Apropo de fericire, de asta spun că sunt foarte puțini oameni pe planeta care sa spună că sunt fericiți 100%”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu este un fotbalist român care și-a terminat cariera și s-a retras din această activitate. Peste o perioadă scurtă a devenit analist sportiv și antrenor. Este cunoscut după ce a jucat în Spania, Anglia și Mexic. Se pare că Sică Dumitrescu a ratat posibilitatea de a întrece performanțele tatălui său, cu toate că a jucat și el fotbal câțiva ani.

Foto

prosport.ro

Mic dejun japonez. Ce include și cum îl pregătim. Rețetă