Ilie Năstase își ține nevasta în puf. Ce surpriză i-a făcut acum fostul mare sportiv al lumii

Ilie Năstase își ține nevasta în puf. Ce surpriză i-a făcut acum fostul mare sportiv al lumii
Ioana și Ilie Năstase sunt mai bine ca niciodată. Cei doi au lăsat în urmă problemele și au plecat să petreacă de ziua brunetei. Afaceristul i-a făcut o surpriză drăguță soției.

Anul trecut, Ilie Năstase și Ioana au petrecut ziua de naștere a brunetei la Constanța. Anul acesta, fostul sportiv a ținut să-i facă o surpriză, care a bucurat-o enorm.

Ioana, care a împlinit 47 de ani și Ilie Năstase au plecat din țară pentru câteva zile să petreacă așa cum scrie la carte. „Este ziua de naștere soția mele, Ioana, și suntem la Istanbul pentru câteva zile”, a mărturisit afaceristul pentru Fanatik.

Ilie Năstase și-a găsit femeia perfectă

Vacanță în Dubai

Chiar dacă cei doi au fost la un pas de divorț de câteva ori, iubirea a învins în relația lor, iar afaceristul o tratează pe soția lui ca pe o prințesă. Și nu cu mult timp în urmă, i-a mai făcut un cadou frumos Ioanei: o vacanță în Dubai. „Îmi doresc să nu mă mai supere, că m-a supărat tare anul trecut.

A băgat al cincilea divorţ până acum, ce să zic!? E iubire. Dacă pensia mea de militar e de 4.440 de lei… De ziua ei, i-am făcut cadou o vacanţă în Dubai cu prietenele sale!”, a mărturisit Ilie cu ceva timp în urmă.

Ioana Năstase are o nepoțică frumoasă foc

Cel mai… șmecher bunic

Ilie Năstase n-a fost ușă de biserică, iar înainte de Ioana a mai avut încă patru mariaje la activ cu patru femei frumoase. E vorba de Brigitte Pastramă, Amalia Năstase, Alexandra King și Dominique Grazia. Se pare însă că singura care a reușit să-l cumințească a fost Ioana Năstase. În plus, de când a cunoscut-o pe nepoata Ioanei, Ilie Năstase s-a transformat în cel mai șmecher bunic. „Micuța noastră l-a descoperit abia anul acesta pe Ilie. Cu siguranță, era prea mică în verile trecute pentru așa ceva, dar anul acesta, la cei patru anișori ai săi, și-a descoperit un partener pe care e evident că-l preferă. Iar Ilie îi ține isonul”, a declarat Ioana Năstase pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre