Ilie Năstase, o nouă criză. Cum și-a repezit soția când a simțit că-și bate joc de el

Ilie Năstase, o nouă criză. Cum și-a repezit soția când a simțit că-și bate joc de el
Abia au trecut câteva zile de când se închinau la sfântul Arsenie Boca și se rugau pentru toate cele. Și, probabil, mulțumeau lui Dumnezeu că sunt bine, împreună, și au evitat divorțul.

Se pare că sunt îndepărtate acestea; când a simțit că Ioana îl cam ia în balon a făcut Ilie Năstase o nouă criză. Dovada clară că lucrurile sunt încă tensionate între cei doi. Marele fost tenismen s-a căsătorit cu noua dragoste a vieții lui, după o scurtă relație. Au urmat amenințări cu divorțul rapid la notar, apoi o nouă împăcare, un cadou scump și nuntă la mănăstire. După care însă relația a continuat cu conflicte. Într-un final, au declarat că s-au împăcat. Și că doresc să mai ofere o șansă căsniciei.

Ilie Năstase, o nouă criză, în public

Liniștea a durat foarte puțin. În timpul unui interviu susținut de cuplul Ilie Năstase și Ioana Simion, în care au vorbit despre relația lor, fostul jucător de tenis a răbufnit. Nu i-au convenit defel mărturisirile făcute de Ioana. Se pare că femeia a spus adevărul. Dar adevărul acesta nu e ceea ce îi place lui Ilie Năstase. Teribil de iritat, Ilie Năstase a vrut să părăsească locul în care se filma interviul.

Totul după ce Ioana a dezvăluit motivul pentru care s-a împăcat cu Ilie Năstase. Bruneta a spus că fostul jucător de tenis s-a schimbat mult de-a lungul timpului și a punctat că el este cel care are nevoie de ea.

„Sunt un om foarte sincer. Când ne-am cunoscut era mai altfel, mai plin de viață. S-a schimbat mult. De această dată mi-am călcat pe suflet și am încercat să merg mai departe pentru că Ilie mă are doar pe mine, am considerat că el chiar are nevoie de mine, eu am grijă de el, eu îl duc la medic, eu stau cu el tot timpul.

Am încercat să-i redau toată libertatea pe care a avut-o înainte. Ăsta a fost ultimul compromis pe care l-am făcut. Mi-a fost un pic cam greu. Nu sunt geloasă, dar mă supăr dacă mă înjosești. Mi-am neglijat nepoțica și fiul ca să fiu alături de el. Familia mea îl iubește și îl respectă. El are mai multă nevoie de mine. El toată vara a stat cu fetele lui. Eu sunt mai romantică ca el”, a spus Ioana Simion.

Declarațiile soției l-au scos din minți pe Ilie Năstase

Ilie Năstase a fost, însă, foarte deranjat de punctul de vedere al soției sale. A luat pur și simplu foc și a fost la un pas să părăsească locul în care se filma interviul pentru emisiunea Teo Show. „De asta m-ai adus aici? Pentru treaba asta? Că nu veneam dacă știam, vorbesc serios. Ce e asta?”, a spus Ilie Năstase, extrem de revoltat. Ioana i-a recomandat să plece dacă nu îi place ceea ce aude. „Adică? Dacă vrei, te poți ridica și continui eu”, a replicat Ioana.