Ilie Năstase și Ion Țiriac jr. au fost preocupați de Codin Maticiuc în noaptea de Revelion. E legat de bani

Ilie Năstase și Ion Țiriac jr. au fost preocupați de Codin Maticiuc în noaptea de Revelion. E legat de bani
Codin Maticiuc nu a avut liniște nici în noaptea de Anul Nou și i-a acaparat pe doi dintre românii cu conturi consistente. Ceea ce a făcut împreună cu Ilie Năstase și Ion Țiriac jr. e legat de bani.

Ion Ţiriac jr. și Ilie Năstase s-au alăturat campaniei derulate de Codin MaticiucSpitale publice din bani privați”, aflată sub egida Fundației Metropolis. Așa cum Rețete și vedete a scris, Maticiuc, ajutat de vloggerul Selly au pornit la colindat imediat după Crăciun, pentru a strânge bani pentru renovarea spitalelor. Ei au luat în vizor mai multe personalități din showbiz și din mediul de  afaceri.

Selly a filmat un videoclip special pentru finalul anului, alături de cântăreața Alina Eremia și de actorul Codin Maticiuc, cel care se află în spatele acțiunii umanitare.

Sub pretextul colindatului, cei 3 au pornit din ușă în ușă să strângă bani pentru cauza spitalelor problematice din România. Demersului s-au alăturat persoane cunoscute din lumea sportului, în frunte cu fostul mare tenismen Ilie Năstase și fiul președintelui Federației Române de Tenis, Ion Ion Țiriac.

Nu au fost înregistrate chiar toate momentele în care fiecare vedetă a donat bani și nici nu s-a „strigat” darul, dar în final, Selly a făcut publică suma totală strânsă, care se ridică la 28.000 de euro.

Activitățile Fundației Metropolis

Fundația Metropolis contribuie de 20 de ani la construirea unei lumi în care oamenii zâmbesc, prin crearea accesului acestora la sănătate, educație și dezvoltare emoționala echilibrată. Familia Maticiuc a început în urmă cu 20 de ani cu construirea unui centru pentru copiii orfani sau proveniți din mediile defavorizate. Fundația se concentrează pe asistență socială pentru copiii vulnerabili din centrele proprii și partenere, pe renovarea spitalelor publice, dar și pe susținerea cauzelor individuale verificate, folosind bani privați.

În campanie s-au alăturat și alte persoane cunoscute din România, precum Elena Băsescu, Inna, Cristina Ich sau Nicole Cherry.

Sursa foto:

Exclusiv. De ce nu apare Tiberiu Argint în fotografiile de la revelionul Andreei Bălan

Recomandarile noastre