Ilona Brezoianu e pe cai mari. Actrița și-a îndeplinit cel mai mare vis

Ilona Brezoianu e pe cai mari. Actrița și-a îndeplinit cel mai mare vis
Simpatica actriță Ilona Brezoianu, cea care să face diminețile frumoase în fiecare week-end la Antena 1, e în culmea fericirii. Ce bucurie a bifat artista.

Ani buni și-a dorit să aibă parte de permis, dar abia acum și-a văzut visul cu ochii. Iată cu ce se ocupă, mai nou, Ilona Brezoianu.

Ilona Brezoianu e pe cai mari. Actrița și-a îndeplinit cel mai mare vis

Recent, Ilona Brezoianu le-a spus fanilor cea mai nouă bucurie. Artista a devenit motociclistă cu acte în regulă și e foarte fericită.  „Acum că am reușit să iau permisu’ de motocicletă… pe de-o parte sunt super fericită da’ îmi pare și rău că nu mai trec pe la școală (sau mă rog o să trec în vizită) pentru că am avut cei mai mișto instructori”, a dezvăluit Ilona Brezoianu pentru Click.

„Am o pisică, îmi fac unghiile, merg la coafor și tocmai mi-am luat permisul de motor”

Pe Ilona nu o deranjează absolut deloc că nu are un grup de motocicliști cu care să cutreiere în lung și-n lat. Ea spune că abia așteaptă să se plimbe singură cu motorul, menționând totodată că de multe ori singurătatea e benefică.

„Sunt femeie, am o pisică, îmi fac unghiile, merg la coafor și tocmai mi-am luat permisul de motor, mi-am luat și motocicletă. Nu îmi e frică să merg cu ea, nu am o gașcă de motocicliști, de doi-trei prieteni cu care o să mă văd. Momentan merg singură. Sunt singură, nu am pe nimeni, iar singurătatea este benefică dacă înveți să trăiești cu ea, nu e nimic rău în asta”, a mai spus Ilona.

În prezent, Ilona Brezoianu joacă la Teatrul de Comedie, dar a colaborat în trecut și cu Teatrul Avangardia, Teatrul Național, Teatrul Metropolis, Green Hours și Teatrelli.

Blonda a intrat în posesia marelui premiu la vârsta de 22 de ani, iar între timp a prins și gustul televiziunii. În trecut, au existat zvonuri că actrița ar avea o relație cu Mihai Bendeac, însă cei doi au explicat tuturor că sunt doar prieteni foarte buni.

Sursă foto: instagram