Ilona Brezoianu spune ce calitate trebuie să aibă un bărbat ca să o cucerească

Ilona Brezoianu spune ce calitate trebuie să aibă un bărbat ca să o cucerească
Actriță apreciată, Ilona Brezoianu reușește să ne încânte în fiecare week-end la Antena 1, dar blonda are acum în gând și altceva.

Ilona Brezoianu are o voce extraordinară, dovedind acest lucru când a concurat alături de Florin Ristei la emisiunea Te cunosc de undeva.

Ilona Brezoianu spune tot ce are pe suflet. Ce calitate trebuie să aibă un bărbat ca să o cucerească

Într-un interviu pentru Fanatik, Ilona Brezoianu a vorbit despre cum trebuie să fie bărbatul care i-ar plăcea să fie lângă ea, dar și despre viciul de care pare că nu mai poate scăpa. Fosta concurentă de la Te cunosc de undeva a menționat că este în prezent singură, dar nu-i displace acest lucru.

Există și un motiv, nu a avut timp de bărbați, pentru că e implicată în prea multe lucruri și nu a avut timp de iubire. Pe de altă parte însă, Ilona susține că i-ar atrage atenția un bărbat care să aibă, în primul rând, simțul umorului.

„Trebuie să fii un pic pregătit, iar eu nu sunt pregătită pentru că sunt cu gândul la tot ce am de făcut”

Să zicem că sunt și pretențioasă, dar nici nu m-am focusat pe aspectul ăsta pentru că am creierul împrăștiat în toate direcțiile. Am toate emisiunile, toate filmările, toate proiectele și nu mă pot focusa neapărat pe aspectul ăsta. Cred că ăsta este singurul motiv. Trebuie să fii un pic pregătit, iar eu nu sunt pregătită pentru că sunt cu gândul la tot ce am de făcut. (…)

Nu am așa o listă pe care ar trebui să o îndeplinească cineva. Cred că cel mai important ar fi să aibă simțul umorului, că asta că reprezintă pe mine și cu asta trăiesc cel mai mult. Restul sunt rezolvabile. Atunci când o să existe persoana aia o să îmi dau seama că ea este și nu mai contează altceva”, a spus Ilona.

Cât cheltuie Ilona pe shopping

Pe de altă parte, Ilona spune că a ajuns să cheltuie foarte mulți bani pe haine și consider că a venit momentul să se oprească. „Cheltui mai ales pe haine. Și o să mai renunț un pic la obiceiul ăsta, pentru că, mai nou, se ocupă Anda Crăpătureanu de mine, care din nimic îți face niște ținute.

Și atunci încep să refolosesc din hainele pe care le uitasem de mult și pe care am început să le reintegrez în garderobă, tocmai ca să nu mai investesc foarte mult în aspectul ăsta, că este costisitor. (…) Nu cumpăr chiar în fiecare lună, dar atunci când mă duc, cumpăr. Îmi place că am ajuns în punctul în care nu prea mă mai uit la preț.

Dacă îmi place ceva, asta e, cât e, e. Am dat câteva sute de euro, mii de euro. Nu am piese de mii de euro în garderobă, pentru că nu îmi permit momentan. Dacă aș câștiga zeci de mii de euro poate mi-aș permite ceva de câteva mii, dar la cât câștig eu, câteva sute de euro pe o piesă… cam ăsta este maximul pe care mi-l permit și vreau să îl dau pe o piesă”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram