Imagine exclusivă – Kate Moss, la 47 de ani, în costum de baie

Imagine exclusivă – Kate Moss, la 47 de ani, în costum de baie
Cu zeci de ani în urmă întorcea toate privirile după ea, și asta nu numai atunci când defila pe podium. Kate Moss a fost o apariție seducătoare. Între timp a devenit mamă cu normă întreagă.

Kate Moss, la 47 de ani, în costum de baie, își arată fizicul incredibil. A optat pentru o piesă de culoare neagră. Fostul model a fost surprins în timp ce ea și fiica ei, Lila Grace, în vârstă de 18 ani, se întorc din excursia cu barca în Ibiza. Cele două au participat la nunta fotomodelului masculin Jordan Barrett. Kate și Lila s-au bucurat împreună de o escapadă cu soare la Ibiza, la care majoritatea dintre noi am visat o mare parte din această vară.

Kate Moss și fiica ei, Lila Grace, păreau să profite la maximum de călătoria lor, în timp ce s-au întors sâmbătă dintr-o  excursie cu barca pe insulă. Kate și-a etalat fizicul incredibil și tânăr într-un costum de baie negru în timp ce se plimba de-a lungul debarcaderului. O avea alături pe fiica ei de 18 ani, care arăta elegant într-o rochie scurtă de culoarea piersicii.

 

Kate a arătat șic sortându-se cu sandale plate, un pandantiv de aur, ochelari de soare uriași și o geantă de piele de șarpe.

Nuntă pe insulă

Când Jordan și-a anunțat logodna luna trecută, majoritatea fanilor au fost curioși despre cine este norocoasa. Miercuri însă, modelul australian în vârstă de 24 de ani, i-a șocat pe fani. El a dezvăluit că se căsătorește cu modelul masculin Fernando Casablancas, în vârstă de 23 de ani. A fost o ceremonie intimă la care au participat nu mai mult de 15 prieteni ai lui Jordan. Inclusiv modelele Kate Moss, Georgia May Jagger și dramaturgul american Jeremy O. Harris.

Ce fată frumoasă are Kate Moss

Cu așa o mamă celebră, Lila Grace pare să urmeze pașii de model ai acesteia. Ea a pozat recent cu prietena ei Ella, care este nepoata lui Keith Richards, pentru Disney. Îmbrăcate în tricouri Mickey Mouse, ele fac parte dintr-o campanie care prezintă diverse vedete și se numește Micke & Friends „Puterea prieteniei”, scrie Daily Mail.

Sursa foto, Instagram și Daily Mail