Imagini cu Brigitte Pastramă agresată de fiul ei. Bruneta spune că se duce la poliție

Imagini cu Brigitte Pastramă agresată de fiul ei. Bruneta spune că se duce la poliție
Brigitte Pastramă e cu nervii la pământ. Problemele cu fiul său nu se mai termină. Acum, parcă au atins apogeul.

Părea că totul funcționează normal între Brigitte Pastramă și fiul său, dar situația s-a schimbat peste noapte. Vedeta e șocată.

Brigitte Pastramă, dată afară din propriul apartament. Bruneta vrea să facă plângere la poliție pentru vandalism

Anul trecut, părea că s-au liniștit apele între Brigitte Pastramă și fiul său, după ce erau la un pas să păruiască. Bruneta a vrut să-și responsabilizeze copilul și l-a introdus în lumea afacerilor, lăsându-i pe mână lui Robi restaurantul din Timișoara. Era bucuroasă că acesta are o ocupație și spera că se va schimba.

”Băieții nu sunt prea cuminți, dacă ar fi prea cuminte, iar ar fi o problemă. Vrea să fie independent, să testeze cum e să fii pe propriile picioare. Robert Sfăt este la Timișoara, i-am dat un restaurant acolo, să se ocupe de el. Și acum a început să-l renoveze încet-încet, nu știu dacă se pricepe, dar oricum are o ocupație, lucru care este bun”, a povestit atunci Brigitte.

Bruneta a avut un șoc când și-a văzut apartamentul

Recent însă, vedeta a vrut să-i facă o surpriză fiului și s-a dus în vizită la apartamentul în care acesta locuiește. A avut cel mai mare șoc când a văzut că acesta nu mai arăta deloc ca înainte, fiind pur și simplu vandalizat. Iar vinovatul a fost chiar Robert. Brigitte a făcut o criză de nervi când a constatat că mobilierul era făcut praf, iar pereții plin de grafitti.

”Nu pot să cred! Îmi vine să plâng. În momentul în care am deschis ușa studioului am fost șocată. Nu mă așteptam din partea lui să distrugă apartamentul. Eu am băgat ultimii bani acolo. A costat câteva zeci de mii de euro. Nu pot să cred că va trebui să mai bag câteva mii de euro.

A distrus faianța, a distrus toți pereții, a nenorocit acel apartament. (…) Și-a bătut joc de mine. Mi-a distrus tot. Cum a putut să facă așa ceva?! Eu am dat 5.000 de euro pe bucătăria asta. Astea sunt canapele de 1.000 de euro bucata”, a mărturisit Brigitte.

„Ieși afară din apartamentul tău”

Departe de a-și cere scuze, Robert a răbufnit și și-a dat afară din casă propria mamă, țipând cât a putut că l-ar fi bătut. ”Ia mâna de pe mine! M-ai bătut când m-ai dat afară din casă ultima dată. Ieși afară din apartamentul tău! Vreau să fac doar muzică, atât”, a afirmat Robert.

„Ți-ai bătut joc de mine”

În această situație, Brigitte spune că nu va sta deloc cu mâinile în sân și va face plângere la poliție pentru vandalism. ”Ți-ai bătut joc de mine! Cum adică să mă dea afară din apartamentul meu?!(..) Mă duc la Poliție pentru vandalism. Dacă e copilul meu trebuie să-mi vandalizeze tot?! Mi-a distrus două mașini.

Apartamentul e pe firma mea. Înțelegerea noastră a fost că îți dau acest apartament, dar să ai grijă de el. (…) Îl blochez peste tot. E un nemernic și nu merită să fie copilul meu. Eu îi plătesc curentul, gazul. Gata, s-a terminat. Pentru mine nu mai există copilul ăsta”, au fost vorbele fostei soții a lui Ilie Năstase.

Sursă foto: instagram, antena stars