Imagini dureroase. Lidia Buble a avut o cădere nervoasă. A început să țipe: „Nu pot, nu!”… Ce s-a întâmplat cu artista

Imagini dureroase. Lidia Buble a avut o cădere nervoasă. A început să țipe: „Nu pot, nu!”… Ce s-a întâmplat cu artista
Lidia Buble a acceptat să participe la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022, dar nu s-a gândit ce o așteaptă.

Zilele sunt grele pentru Lidia Buble, iar recent vedeta a izbucnit în lacrimi. Probele sunt uneori imposibile.

Lidia Buble a avut o cădere nervoasă. A început să țipe: „Nu pot, nu!”… Ce s-a întâmplat cu artista

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022 a început să fie difuzat, iar prima probă a fost pentru concurenți greu de… digerat. Asta pentru că vedetele au avut de mâncat toate produsele care le-au fost servite în farfurii. Iar felurile de mâncare nu au fost deloc atrăgătoare, fiind vorba de ochi de vacă, tocăniță de insecte și multe alte ciudățenii.

Prima care a început să plângă când a văzut ce are de făcut a fost Lidia Buble, care a strigat „Nu pot, nu!”. Ce-i drept, a avut și un motiv pentru că a fost obligată să consume o… tarantulă. Până la urmă vedeta și-a făcut curaj și a înghițit totul.

Cea mai bine plătită vedetă?

Pentru toate provocările de care are parte în Republica Dominicană, Lidia Buble e răsplătită e măsură. Sursele spun că aceasta ar fi cea mai bine plătită vedetă, în contul acesteia intrând nici mai mult, nici mai puțin de 5000 de euro/săptămână, potrivit contractului cu producătorii celebrei emisiuni.

Cabral, șocat de ceea ce trebuie să mănânce concurenții

Chiar și prezentatorul emisiunii, Cabral a rămas fără cuvinte când a văzut ce au concurenții în farfurii. E adevărat că toate preparatele sunt gătite așa cum scrie la carte de un bucătar care va sta în junglă alături de concurenți pe toată perioada show-ului.

”Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi.

Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a spus Cabral.

Sursă foto: protv