Imagini în premieră. Cum arătau divele la 20 de ani. Anca Țurcașiu și Loredana Groza, de nerecunoscut

Imagini în premieră. Cum arătau divele la 20 de ani. Anca Țurcașiu și Loredana Groza, de nerecunoscut
Multe dintre vedetele de azi aproape că nu mai seamănă cu cele din tinerețe, și asta nu într-un sens negativ, ci din contra. Înaintând în vârstă multe din vedetele autohtone par a fi întinerit, culmea!, devenind tot mai frumoase.

E și de mirare să descoperim acum cum arătau divele la 20 de ani. Anca Țurcașiu și Loredana Groza sunt pur și simplu de nerecunoscut, însă e demn de menționat că erau considerate frumuseți rare și în acele timpuri.

Un fragment dintr-o emisiune „Cântarea României”, înregistrată în anul 1988, dovedește statornicia și ambiția acestor dive de a face carieră în showbiz.

Ocazie nu mai bună pentru a fi văzute și admirată unele dintre marile vedete ale momentului. Cum se prezentau acestea în urmă ccu 34 de ani este de-a dreptul uluitor. Imaginile provin din „arhviva artistului Daniel Dorobanțu”, după cum este menționat pe ele. Acum vedetele care au întinerit înaintând în vâstă au cui să-i mulțumească.

Cum arată azi Loredana Groza, diva absolută a României

În vârstă de 52 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai în vogă artiste din România. Capabilă mereu să se reinventeze și să abordeze stiluri noi, vedeta care este totodată mamă și soție, acordă o foarte mare importanță felului în care arată. Ea face sport în mod constant și, în plus este extrem de atentă la dietă. Așa cum a și dezvălui de foarte multe ori în postările pe care le face pe rețelele sociale.

În prezent dacă privim fotografii cu ea și fiica ei, primul gând care ne poate veni în minte este că cele două sunt surori, nici de cum mamă și fiică. Loredana Groza neagă că ar fi suferit intervenții estetice, deși, deseori este întrebată asupra acestui aspect de către fanii ei. De-a lungul timpului, mai mulți esteticieni și-au dat cu părerea în acest sens, după ce au fost chestionați de presă.

Anca Țurcașiu a dat timpul înapoi

De aceeași vârstă cu Loredana Groza, Anca Țurcașiu este o altă cântăreață cu notorietate care pare că a dat timpul înapoi. Și aceasta este foarte atentă la siluetă, lucru de apreciat și de luat ca exemplu . În fotografiile de la nunta fiului său, de acum câțiva ani, artista pare să aibă aceeași vârstă cu mireasa. Anca Țurcașiu este suplă și se mândrește cu asta. în vară s-a filmat într-un costum de baie minuscul. Adevărul este că Anca Țurcașiu știe cum să se întrețină.

Artista nu ratează niciun moment să facă mici exerciții de tonifiere. Fie că e acasă, fie că e la plajă, iubita câtăreață face câteva mișcări de bicicletă sau ridicări de picioare care să-i antreneze mușchii abdominali. Din clipurile postate de aceasta pe tik tok e clar că are o educație vastă în sport și știe să execute corect mișcările, dar și cum să accelereze eficiența lor cu mici greutăți.

În clipul din arhiva lui daniel Dorobanțu apare și Silvia Dumitrescu, artistă care, în ultimii ani nu mai eșe așa de prezentă în public precum colegele ei de breaslă.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre