Imagini rare! Cum arată acum fiica lui Tom Cruise la 17 ani. Tânăra încearcă să trăiască modest

Imagini rare! Cum arată acum fiica lui Tom Cruise la 17 ani. Tânăra încearcă să trăiască modest
Copiii părinților celebri nu au deloc cea mai ușoară viață. cu paparazzi mereu după ei și în atenția tuturor. În ciuda acestui aspect, fiica lui Tom Cruise încearcă să trăiască cât mai modest.

La 17 ani fiica lui Tom Cruise este deja o tânără domnișoară pe picioarele ei. Suri încearcă să trăiască cât mai modest. Una din piesele ei de îmbrăcăminte favorite e un maiou negru, în care a fost surprinsă deseori pe stradă.

Fiica lui Tom Cruise e deja celebră pentru aparițiile sale în haine modeste

Suri Cruise a fost surprinsă recent în SoHo împreună cu un grup de prieteni. Îmbrăcată într-un simplu maiou negru și pantaloni de trening gri, ea părea puțin preocupată în momentul în care a fost fotografiată, dar a continuat să se bucure de ziua ei. În ciuda faptului că este copilul unor părinți celebri, Suri Cruise reușește să își păstreze un profil relativ modest în public.

Cum arată fiica lui Tom Cruise la 17 ani

În vârstă de 17 ani, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, adolescenta nu s-a mai întâlnit cu celebrul ei tată de un deceni: „Suri nu știe nimic despre tatăl ei și nu a mai petrecut timp cu el de un deceniu. Suri nu merge să-i vadă filmele, iar el nu face parte din viața ei”, a declarat o sursă pentru Daily Mail, explicând faptul că Tom Cruise a dispărut din viața fiicei sale din 2013, la un an de la divorțul de Holmes.

La divorțul părinților, Suri Cruise a fost încredințată mamei. De atunci Tom Cruise a ieșit complet din viața lor

În urmă divorțului, Katie Holmes a primit custodia exclusivă a lui Suri în 2012. Relația tensionată dintre Tom și fiica să a fost atribuită asocierii acestuia cu Biserica Scientologică. Foști scientologi susțin că el a fost instruit de liderii religioși să rupă legăturile cu Katie și Suri din cauza faptului că cele două sunt considerate „necredincioase”.

Chiar dacă refuză să aibă o relație cu fiica sa, Tom Cruise o susține financiar pe Suri, potrivit sursei citate, care a explicat că acesta plătește 400.000 de dolari pe lună până când Suri va deveni majoră.

Katie Holmes își sprijină fiica în carieră

Suri Cruise este departe de a avea nevoie de bani. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes apare în Alone Together, un film scris, regizat și cu Katie Holmes în distribuție, dar ca și interpret al coloanei sonore.

Suri Cruise este vocea care interpretează piesa genericului, Blue Moon în primele minute ale filmului, o comedie plasată în perioada pandemiei. Pe de altă parte, ea castiga banii mai ales cu ajutorul carierei sale de influencer în social media sau din campanii publicitare. Conform Fandom Wire, din aceste activități venitul lunar al lui Suri ar fi de 16.000 de dolari.

La 17 ani, Suri Cruise are deja o carieră de invidiat

Recent, Katie Holmes i-a lăudat talentul muzical al fiicei sale și a povestit cum a ajuns să interpreteze Blue Moon pentru genericul filmului ei, Alone Together.

„Întotdeauna îmi doresc cel mai înalt nivel de talent, așa că am cerut-o pe Suri”, a spus Katie pentru Yahoo Entertainment în legătură cu recrutarea fiicei ei pentru a înregistra melodia. „Este foarte, foarte talentată”, a spus vedeta. „Mi-a zis ca se va ocupa și ca va înregistra, iar eu am lăsat-o să-și facă treaba. Acesta este modul în care regizez în general: stabilim de comun acord, apoi fiecare are libertatea să-și facă treaba”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre