Imagini scăpate pe internet de la nunta anului. Invitații au fost lăsați flămânzi

Imagini scăpate pe internet de la nunta anului. Invitații au fost lăsați flămânzi
Internauții numesc dimensiunile porțiilor de la nunta lui Kourtney Kardashian și Travis Barker o „glumă” după ce videoclipul lui Kylie Jenner despre mâncare a devenit viral.

„Dimensiunea porțiilor de paste de la nunta lui Kourtney Kardashian este unul dintre cele mai triste lucruri pe care le-am văzut vreodată”, a scris cineva. În weekend, Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit pentru a treia – și se pare că ultima – oară. Desprinsă parcă dintr-un basm, ceremonia intimă a avut loc duminică, la un castel medieval din satul Portofino, în Italia.

Și de data aceasta, spre deosebire de ultimele două nunți, lui Kourtney și Travis li s-au alăturat unii dintre cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei lor, inclusiv mama lui Kourtney, surorile ei, dar și cei trei copii ai săi.

Lucrurile au părut incredibil de relaxate pe parcursul nopții, deoarece o parte dintre invitați au filmat și au postat „tone” de imagini din culisele recepției – ceva de obicei nemaiîntâlnit în cazul familiei Kardashian, care tind să rezerve perspectiva evenimentelor lor de amploare pentru reality show-ul lor.

Alabama, fiica lui Travis, de exemplu, a intrat literalmente în direct pe Instagram la petrecerea de după nuntă și și-a filmat tatăl și noua mamă vitregă în timp ce se îmbrățișau pe ringul de dans.

Ce porții minuscule s-au servit la nunta lui Kourtney Kardashian

Dar un videoclip special din timpul petrecerii de nuntă, împărtășit de sora lui Kourtney, Kylie Jenner, a atras multă atenție în mediul online de când a fost împărtășit, duminică seara. Kylie, care a fost vizibil activă pe rețelele de socializare în weekend, deoarece a documentat o mare parte din eveniment pe pagina sa TikTok, și a postat un scurt clip cu porțiile de mâncare de la nuntă.

Ea a filmat porțiile de paste servite pe farfurii somptuoase Dolce & Gabbana, în ton cu restul ținutelor de la nuntă. Cu toate acestea, ceea ce i-a luat prin surprindere pe mai mulți fani este dimensiunea vizibil mică a porției, fiecare farfurie din videoclipul lui Kylie conținând o cantitate minusculă de paste plasate perfect în centru.

Atrăgând atenția asupra dimensiunii pe Twitter, o persoană a scris: „Mărimea porției de paste de la nunta lui Kourtney Kardashian este unul dintre cele mai triste lucruri pe care le-am văzut vreodată”, alături de o captură de ecran cu mâncarea. „Acesta este de-a dreptul o glumă…”, a scris o altă persoană. „Nu am mai văzut niciodată pe cineva să facă fotografii cu paste”, a glumit o alta.

Cu toate acestea, unii utilizatori s-au grăbit să sublinieze că aceste porții par tipice pentru bucătăria gourmet, unde se servesc mai multe feluri de mâncare de dimensiuni mai mici.

Surorile Kardashian au lăsat garda jos și au postat pe internet imagini fără filtre

În ciuda faptului că videoclipul lui Kylie a stârnit o reacție împărțită, avalanșa de TikToks împărtășite de ea pe parcursul nopții a avut un răspuns mult mai copleșitor de pozitiv.

@kyliejennerme and cucumber girl♬ Tear in My Heart – twenty one pilots

De fapt, fanii au fost surprinși să o vadă pe tânăra mogul postând fără efort imagini brute în timpul evenimentului, mai ales având în vedere că ea și surorile ei sunt cunoscute pentru prezențele lor rafinate în social media. Postând un videoclip cu sora ei Kendall, Kylie a sorbit din ceea ce părea a fi un shot de alcool în timp ce dansau în fața camerei.

Ea chiar a ironizat-o pe Kendall în legendă, scriind: „eu și fata cu castraveți” – o referire la încercarea recentă a modelului de a tăia un castravete, care a devenit virală după ce a fost difuzată într-un episod al reality show-ului familiei The Kardashians. În scena jenantă, mama ei, Kris, cere ajutorul bucătarului lor, în timp ce modelul se chinuie să taie leguma.

Kendall Kardashian a aruncat tocurile și s-a chinuit să meargă în rochia super strâmtă

Dar, în altă parte, glumele ușoare ale lui Kylie nu s-au oprit aici, deoarece a postat și un videoclip cu Kendall încercând cu disperare să urce o scară îngustă în rochia ei super strâmtă, lungă până la podea. Kendall a fost filmată mergând stângaci, cu genunchii împreunați, în timp ce urca treptele. Iar Kylie a împărtășit videoclipul hilar pe povestea ei de pe Instagram, oferindu-le urmăritorilor ei o privire sinceră asupra realității din spatele scenei perfecte, scrie Buzzfeed.com.