Imagini spectaculoase din platoul noului game show-ului prezentat de Dan Negru la Kanal D

Imagini spectaculoase din platoul noului game show-ului prezentat de Dan Negru la Kanal D
Dan Negru face ce știe mai bine de când a schimbat televiziunile. La Kanal D el face rate-ing. are un succes nebun cu prima emisiune și are planuri serioase pentru ce va face în continuare.

Primele imagini din platoul „Tu urmezi!”, game show-ul ce va fi prezentat de Dan Negru,  în curând, la Kanal D au devenit publice. „Tu urmezi!” este unicul game show în care se stă la coadă la distracţie şi care îmbină entertainment-ul de calitate şi întrebările de perspicacitate şi cultură generală. Aceasta va avea premiera, în curând, la Kanal D, cel mai probabil odată cu lansarea grilei de toamnă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tu urmezi! (@tu.urmezi.kanald)

Pregătirile pentru cel mai spectaculos show al toamnei sunt în toi, iar castingul pentru emisiune se află în plină desfășurare. Astfel, toți cei care doresc să participe la show-ul televizat, să se distreze si să aibă şansa unor câștiguri uriașe, sunt invitați să se înscrie la casting, accesând casting.kanald.ro.

Dan Negru e pregătit să lanseze o nouă emisiune

După cum se vede în primele imagini din platoul emisiunii „Tu urmezi!”, acesta  este unul cu adevărat spectaculos, realizat la ultimele standarde tehnice și tehnologice, beneficiind de peste 100 metri pătrați de panouri cu LED , dar și de pupitrul impozant, la care își vor găsi locul viitorii concurenți, alături de Dan Negru,  amfitrionul show-ului.

Potrivit Kanal D, „Tu urmezi!” este un format internațional revoluționar prin conținutul inedit, combinație de entertainment şi concurs de cultură generală (original: „Next One”), care a fost difuzat prima dată în Italia, în 2013.

Datorită impactului uriaş înregistrat asupra publicului, formatul a fost cumpărat de numeroase ţări precum Spania, Ungaria, Canada, Albania, Polonia, Brazilia etc.  În curând şi românii vor avea parte de acest show total, prezentat de regele entertainment-ului românesc, Dan Negru.

Dan Negru se pregătește să plece la Hollywood

Chiar dacă abia se pregătește să lanseze o nouă emisiune, Dan Negru știe că pentru succes în industria show-urilor de televiziune ai nevoie de planificare. Pentru Crăciun el pregătește o ediție specială, cu prietenul său drag, actorul Florin Piersic, dacă anul trecut au fost în Dubai pentru a filma emisiunea de Crăciun, anul acesta cei doi vor călători tocmai la Hollywood.

„Florin rămâne cel mai mare actor român din toate timpurile, iar Hollywood rămâne cel mai important loc al actorilor, așa că anul ăsta mi-aș dori mult să unim aceste două branduri uriașe: Hollywood și Piersic. Sperăm să o facem, ca de obicei, de Crăciun, în tradiționala deja întâlnire pe care o avem de mulți ani. Puștiul, Piersic, e pregătit. Anul trecut m-a bătut la un concurs de înot în Golful Persic. Anul ăsta, sper să-mi iau revanșa în Pacific”, a declarat Dan Negru, pentru Cancan.