Imagini triste cu Boris Becker, la o zi după ce a împlinit 53 de ani

Imagini triste cu Boris Becker, la o zi după ce a împlinit 53 de ani
După ce a fost declarat falit in iunie 2017, campionul de la Wimbledon s-a declarat nevinovat în fața celor 19 acuzații care i-au fost aduse, însă acest lucru nu a fost suficient, Boris Becker urmând să fie judecat pentru ascunderea de bani anul viitor.

În mijlocul problemelor legale pe care le are, fostul jucător de tenis a fost văzut în Londra la o zi după ziua sa de naștere, trist și îngândurat.

 Îmbrăcat într-o pereche de pantaloni de trening gri și un hanorac cu Black Lives Matter (campanie de susținere pentru oamenii de culoare, în urma scandalului din Statele Unite cu barbatul de culoare omorât de un polițist), dar și cu o geaca cu glugă ce acoperea ținuta, Boris Becker s-a plimbat pe străzile Londrei, acolo unde locuiește în prezent, un pic abătut si pufăind dintr-o țigară, la numai o zi după ce a împlinit 53 de ani.

Cu o șapcă în cap pentru a nu fi recunoscut, tenismanul s-a îndreptat de-a lungul parcului Battersea către un supermarket, acolo unde și-a făcut cumpărăturile înainte de a merge spre casă. Îngândurat cu țigara în mână, acesta a înfruntat frigul de toamnă înarmat cu sacoșele de cumpărături în timp ce se îndrepta, tăcut, spre casă.

Fără mască și reguli din Dubai, în plină carantină

 După ce a fost în Dubai la începutul lunii Noiembrie, Boris Becker ar fi trebuit să stea în carantină două săptămâni, conform regulilor stabilite de autorități în plină pandemie de coronavirus. Însă fostul campion se pare că a încălcat regulile. La câteva zile de la întoarcerea sa din Dubai a fost văzut plimbându-se cu partenera sa Lilian de Carvalho Monteiro în Hyde Park, Londra, dar și intrând într-un restaurant fără mască pentru a lua cina, deși acestea nu sunt deschise clienților decât pentru luat la pachet sau livrare la domiciliu.

Tată a patru copii și cu două căsnicii la activ, Becker va fi judecat anul viitor pentru ascundere de fonduri și riscă șapte ani de închisoare. Acesta și-a vândut vila spaniolă pentru aproximativ 4 milioane de lire sterline pentru a-și plăti datoriile.

Foto: Daily Mail

Boris Becker în vremea lui de glorie, cân juca tenis cu Ion Țiriac, care îi era manager

Funcționari publici din Utah au avut parte de o surpriză de proporții, într-o zi banală. Ce au descoperit e uimitor!