Imagini tulburătoare. Dorian Popa intervine în cazul mamei care-și agresează copilul aflat în cărucior

Imagini tulburătoare. Dorian Popa intervine în cazul mamei care-și agresează copilul aflat în cărucior
O femeie care își amenință într-un mod incredibil copilul purtat în cărucior, a fost filmată de către una dintre dansatoarele lui Dorian Popa. Acesta a intervenit imediat.

Scenele surprinse de dansatoarea lui Dorian Popa sunt cumplite. Nu se știe dacă femeia cu pricina era mama copilului sau o bonă. Comportamentul ei, indiferent de statut, e incalificabil. Aceasta agresează, amenință și bruschează un copil mic, aflat într-un cărucior. Este vorba de o fetiță cu vârsta sub un an, aparent. Totul s-a întâmplat în public, în fața tuturor.

Scenele au fost filmate într-un parc bucureștean. Dintr-un motiv necunoscut femeia începe să agreseze și să amenințe copilul care, speriat, începe să plângă și mai tare. Agresoarea nu a ținut cont de nimic, nici de starea copilului, nici de oamenii din jur. „Mă pun la mintea ta și îți dau una, te omor acum, du-te %@%! de copil handicapat. Îți dau una de te omor acum, du-te @%^ de copil. Du-te #&&#% de pe capul meu”, spune femeia în videoclipul respectiv.

Dorian Popa și iubita lui au intervenit în incident

Bianca, sansatoarea lui Dorian Popa a filmat-o pe femeie și a postat imaginile pe rețelele de socializare. Ea le-a povestit fanilor scenele de coșmar la care a fost martoră, la 10 minute după ce a sunat la 112, solicitând intervenția unui echipaj de poliție ( care încă nu ajunsese).

În imagini se vede cum femeia este agasată faptul că fetița din cărucior plânge neîncetat. Femeia dă se pământ cu sticla cu apă și începe să țipe la copilul care își aruncase jucăria pe jos. Nervoasă la maxim, femeia a ridicat jucăria copilului și a dat și cu ea de pământ, distrugând-o. În acel moment, fetița a început să plângă și mai tare, fiind extrem de speriată.

Dorian Popa și iubita lui, Claudia Iosif, au preluat și au repostat pe conturile lor de Instagram imaginile șocante, solicitând, totodată, autorităților să se sesizeze. El se bazează pe pei peste 2,4 milioane de fani care pot reacționa împreună cu el pentru a cere autorităților găsirea și sancționarea femeii agresive cu bebelușul.

Sursa foto – video: Instagram