Brad Pitt și noua iubită, Ines de Ramon, dezbrăcați în vacanță – Imagini fierbinți

Brad Pitt și noua iubită, Ines de Ramon, dezbrăcați în vacanță – Imagini fierbinți
Brad Pitt și Ines de Ramon alungă în stil propriu depresia sezonieră. În fotografiile obținute în exclusivitate de Page Six, cizelatul câștigător al premiului Oscar și superba sa iubită pot fi văzuți bucurându-se de o zi de după Revelion relaxantă - și foarte puțin îmbrăcați - la piscină, în timpul unei escapade romantice în Cabo.

Brad Pitt și Ines de Ramon s-au bucurat de o zi relaxantă la piscină în Cabo. Noul cuplu sexy s-a îmbrăcat în costume de baie și s-a așezat unul lângă altul pe șezlonguri cu fețe opuse. Dornică de soare, iubita lui Pitt și-a dat sutienul jos, oferindu-i iubitului o imagine de neuitat, scrie Page Six.

Actorul, care a împlinit 59 de ani luna trecută, și-a arătat abdomenul bine definit și numeroasele tatuaje în costum de baie de culoare verde țipar, pe care l-a asortat cu un lanț auriu în jurul gâtului și ochelari de soare aviator. Starul părea că profită de ziua relaxantă pentru a citi, atent, ceea ce părea a fi un scenariu dintr-un dosar mare și negru.

La un moment dat Ramon s-a ridicat și și-a arătat spatele gol în timp ce își strângea genunchii la piept, în timp ce discuta cu iubitul ei partener.

Brad Pitt și Ines Ramon, relație serioasă de câteva luni

Pitt și de Ramon par să fie o relație serioasă, deoarece au fost văzuți împreună de numeroase ori în ultimele două luni. Perechea a stârnit primele zvonuri de întâlnire în noiembrie, după ce a participat la un concert al lui Bono în Los Angeles, unde paparazzi i-au surprins ținându-se de mână. Se pare că cei doi chiar au ajuns împreună la locul de concert înainte de a se întâlni cu Cindy Crawford, Rande Gerber și Sean Penn.

În luna următoare, Pitt ar fi fost văzut în timp ce se giugiulea cu Ines Ramon la petrecerea de după premiera „Babylon”. O sursă apropiată de vicepreședintele Anita Ko Jewelry a declarat pentru People la acea vreme că actorul era „în mod clar foarte interesat de Ines Ramon, având în vedere că a însoțit-o la premieră”. Duo-ul a sărbătorit apoi ziua de naștere a starului din „Once Upon a Time … in Hollywood”, la Hollywood, unde au fost surprinși coborând dintr-o mașină înainte de a se îndrepta spre locul petrecerii.

La vremea respectivă, o sursă a declarat pentru Us Weekly că cei doi nu se „întâlneau oficial”. Cu toate acestea, persoana din interior a spus că Pitt a fost „îndrăgostit” de Ines Ramon și că „nu se aștepta să găsească pe cineva atât de extraordinar”.

Ambii au mai fost căsătoriți

Tânăra a intrat în relația cu Brad Pitt după ce s-a despărțit de Paul Wesley, după trei ani de căsătorie, în primăvara anului 2022. Pitt, la rândul său, a fost căsătorit cu Jennifer Aniston din 2000 până în 2005, înainte de a spune „Da” Angelinei Jolie – cu care împarte șase copii – în 2014. Foștii contestatari au fost implicați într-un lung divorț, începând cu 2019.

Sursa dfoto: Page six, Instagram

Recomandarile noastre