Împăcarea momentului în showbizul românesc. Ce li s-a întâmplat protagoniștilor în anul de când au divorțat

Împăcarea momentului în showbizul românesc. Ce li s-a întâmplat protagoniștilor în anul de când au divorțat
În 2020 au depus actele de divorț, în Dubai, unde trăiau de 14 ani împreună. Apoi s-au împăcat. Dar în final, în primăvara anului trecut, s-au despărțit pe bune.

Raluca Rebedea și Walter Zenga au rezistat separat unul de altul  cam un an de zile. Timp în care el a postat multe imagini alături de copii, iar ea, și mai multe, cu excursiile și petrecerile la care a participat sau pe care le-a organizat. Nici Zenga nu a stat pe tușă. Fostul internațional italian s-a mutat din Dubai la Milano, unde a cunoscut-o pe românca Michela Motoc, un model. Cei doi chiar au apărut în poze împreună pe rețelele de socializare, nu se mai întâmplă.

Acum, Zenga și Raluca au fost surprinși din nou împreună și se afișează în public ca înainte de divorț. Paparazzi au surprins imagini cu cei doi, în București. Imaginile făcute publice arată că Raluca, în vârtă de 40 de ani, și Walter Zenga, în vârstă de 62 de ani, sunt din nou împreună.

Walter Zenga a anunțat despărțirea de Raluca

Realitatea e că fostul portar și-a dorit mult să rămână împreună cu mai tânăra sa soție. de altfel, el a și anunțat separarea, postând următorul mesaj:

„Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize. Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări. Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie.

Soţia mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors, cumva, împotriva noastră. Din respect pentru copiii noştri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai. Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsăm viaţa să îşi urmeze cursul firesc”.

Walter Zenga și Raluca ies din nou împrună. Au fost surprinși la restaurant

Fostul mare portar și antrenor la FC Național, FCSB și Dinamo și fosta sa soție au împreună doi copii. Foștii soți au fost surprinși împreună la restaurant, pe șoseaua Nordului unde au servit, miercuri, prânzul. Cei doi au discutat jovial, au zâmbit mult și, în cele din urmă, au și plecat împreună cu aceeași mașină, informează MediaFlux.ro.

Sursa foto: Instagram, madiaFlux.ro