Impresarul Lucian Ionescu, plâns de femeile din viața lui. Iubita-vedetă are grijă acum de soția bolnavă

Impresarul Lucian Ionescu, plâns de femeile din viața lui. Iubita-vedetă are grijă acum de soția bolnavă
Impresarul Lucian Ionescu s-a stins din viață și a lăsat în urmă o văduvă, dar și multe secrete, pe care Jeanine Ionescu le scoate la iveală.

Lucian Ionescu a pierdut lupta cu virusul ucigaș care a întors planeta cu susul în jos. Impresarul a fost răpus de COVID-19, lăsând în urmă o văduvă. Jeanine Ionescu scoate la iveală secrete bine păstrate, la scurt timp de la moartea soțului ei. Se pare că acesta are un copil în afara căsătoriei cu o artistă cunoscută în spațiul monden. În total are șase urmași, cu două soții și o amantă.

Ce a lăsat în urmă Lucian Ionescu 

Văduva impresarului vedetelor a mărturisit că soțul ei are un al șeaselea copil, de data aceasta în afara căsniciei, cu o vedetă autohtonă, un secret bine păstrat până în momentul de față. Jeanine Ionescu, i-a fost alături faimosului textier timp de 33 de ani, dar, din nefericire, viața i-a despărțit recent. 

OK

Jeanine Ionescu i-a adus soțului ei un omagiu emoționant, într-un interviu pentru Impact, în care a povestit atât despre viața minunată pe care a avut-o alături de partenerul ei, cât și despre un lucru mai puțin știut. Lucian Ionescu are un copil secret, iar mama acestuia este nimeni alta decât Monica Andrei, fostă solistă a trupei Candy.

„Lucian și Monica au un fiu, pe Matei, care înseamnă dar de la Dumnezeu, îl iubesc ca pe copilul meu, l-am crescut. Cu Monica am făcut pace de mult timp, este un om tare bun, stă acasă cu ceilalți copii ai mei, până mă externez”, a mărturisit Jeanine Ionescu, pentru Impact.

Jeanine Ionescu este în relații bune cu Monica de la Candy

Aceasta a povestit și despre cei patru copii ai lor, dar și despre ceilalți doi copii ai impresarului și despre relația extraordinară pe care o are cu aceștia. Jeanine Ionescu a mărturisit, de altfel, că este în relații bune și cu Monica de la Candy, mama celui de-al șaselea copil al soțului ei.

„Eu și Lucian avem patru copii, Mihnea, Marie Jeanne, Alexandra, Anne Marie. El mai are un copil, Ioana, din prima căsnicie, și un fiu, pe Matei, din relația cu Monica de la Candy. Fiica mea, Anne Marie, e susținută acum, la greu, de logodnicul ei, Eduard. El e binecuvântarea fiicei mele, alături de minunații lui părinți, Mariana și Viorel, cărora le mulțumesc din suflet pentru ocrotirea fiicei mele. Pe Matei îl iubesc enorm, am fost și alături de el când a fost internat cu probleme de sănătate. Eu și Monica nu ne urâm, ne-am împăcat, îi iubesc copilul pe care îl are cu soțul meu. Ea a stat cu copiii mei acasă, cât timp am fost în spital. Pavel Ioan Matei este un copil cuminte, frumos, pasionat de calculatoare. Dormea la spatele tatălui lui, așa mult drag avea de Lucian, se rugau amândoi seara. Lucian a fost un tată adorabil, care și-a învățat copiii să fie corecți și buni! Dar Lucian îl considera copilul lui și pe tenorul Bogdan Mihai, era tatăl lui spiritual”, a dezvăluit văduva lui Lucian Ionescu.

Facebook și Instagram au picat! Probleme raportate la nivel global

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp