În casa Biancăi Drăgușanu miroase iar a flori. Diva se laudă cu un admirator secret

În casa Biancăi Drăgușanu miroase iar a flori. Diva se laudă cu un admirator secret
După ce a avut parte de o dragoste cu năbădăi, certuri și bătăi în toată regula cu Bodi, astăzi de dimineața se pare că a ieșit soarele pe strada Biancăi Drăgușanu.

Se pare că n-a durat mult ca Bianca Drăgușanu să treacă peste marea iubire ce a împărtășit-o cu Bodi. Fanii divei au fost surprinși astăzi de dimineața de un superb buchet de trandafiri albi aparent primit de divă. Nu se știe cine este admiratorul secret care o curtează pe blondina, însă aseară, aceasta a apărut la restaurant însoțită de un bărbat a cărui față nu se vede în video-urile postate de aceasta, singurul detaliu care poate fi observat fiind mâna plină de tatuaje a misteriosului mascul.

 Bodi a încercat în vară să se împace cu diva, dar aceasta i-a dat foc la flori

 Se pare că Bianca este obișnuită să primească flori, căci nu este prima oara când aceasta are parte de astfel de surprize. În vara, Bodi a încercat să se împace cu diva și i-a trimis un buchet de trandafiri, însă ea n-a gustat surpriza și a dat foc fără milă florilor.

Supărat, Bodi a transmis pe rețelele sociale un mesaj blondinei la acea vreme: ”O să îmi simți parfumul peste tot fără să mă poți vedea. O să mă vezi în oricine fără să mă poți atinge. Îmi vei vedea zâmbetul doar în vise. Îți vei trăi viața neștiind că ai devenit un nimic pentru mine. Cuvintele mele… amintirile cu mine te vor ataca în fiecare seară fără să le poți opri. Asta e răzbunarea mea”, a transmis acesta.

Având în vedere aceste „amintiri”, nu e exclus ca Bianca să fi postat poza cu trandafirii albi special pentru omul aflat acum după gratii. Putem bănui că florile sunt decupate dintr-o fotografie mai veche, iar trandafirii să fie primiți chiar de la fostul soț. Dar, să o credem pe Bianca Drăgușanu! Poate vrea să-i facă în ciudă Dariei Radionova.

Nu știm daca florile primite în această dimineață au legătură cu bărbatul misterios cu care a luat cina aseară și a ciocnit pahare de Șampanie, însă putem spune sigur că Bianca Drăgușanu și-a început astăzi ziua într-un mod plăcut.

De ce nu o scoate George Burcea pe Viviana Sposub la restaurant