Exclusiv. Bianca Drăgușanu îi face o fentă Dariei Radionova. A început războiul între ele

Exclusiv. Bianca Drăgușanu îi face o fentă Dariei Radionova. A început războiul între ele
Bianca Drăgușanu trece greu peste umilința servită de Alex Bodi. Acesta s-a cuplat cu Daria Radionova, o afaceristă tunată din Chișinău. Colac peste pupăză, când blonda probabil că aștepta mesaje de împăcare de la Bodi, el a fost săltat de mascați și băgat în arest preventiv pentru trafic de carne vie.

Bianca Drăgușanu a anunțat, după ce a văzut că în România ar putea să fie chemată la audieri pentru faptele fostului ei soț, că se va muta o perioadă în Dubai. Totodată, trebuie menționat faptul că, inițial, Bianca a revenit val-vârtej în țară chiar în ziua în care Bodi a fost săltat din propria casă, de mascați.

Și pentru că Dubaiul e pus pe așteptare în acest moment, Bianca a decis să se plimbe prin Turcia, iar de acolo a venit acasă inspirată să deschidă un magazin de haine de blană. Nimic ciudat, dacă ignorăm faptul că Daria Radionova are o afacere înfloritoare cu blănuri naturale, din care ea pretinde că a încasat suficient cât să-și procure un bolid de lux.

Această informație cu siguranță nu i-a scăpat Biancăi și fie a motivat profitul dintr-o astfel de afacere, fie vrea să-i arate lui Alex Bodi că și ea poate să facă ceea ce face domnișoara cu care a înlocuit-o.

În plus, Bianca merge mai departe cu „răzbunarea”, arătându-i și lui Bodi, pe Instagram, că îi este egală.

Chiar dacă nu este flatant să se numească așa, Bianca își postează videouri la InstaStory însoțite de versurile melodiei Diva, a lui Beyonce, care spune „diva is a female version of a hustlar”, adică „diva este versiunea feminină a unui hustler”. Hustler înseamnă, în limbajul de jargon, șarlatan, persoană care încearcă să păcălească alte persoane pentru a le da bani, conform dicționarului Cambridge. De asemenea, urbandictionary.com explică faptul că „hustler” este folosit și în cazul persoanelor care se ocupă cu vânzarea de droguri, jocurile de noroc ilegale, prostituție. Cel puțin pentru ultima infracțiune, Alex Bodi se află acum în arest preventiv.

Bianca Drăgușanu arată, pe social media, în foarte multe videouri, că se consideră și îi place să fie versiunea feminină a unui hustler, deși mărturiile victimelor grupării din care făcea parte fostul ei soț sunt îngrozitoare. Acestea au povestit autorităților cum au fost sechestrate, bătute cu bestialitate, mutilate, drogate, violate și obligate să se prostitueze de către membrii grupului din care făcea parte și Alex Bodi, grup condus de nașul său, Adrian Tâmplaru din Sibiu.

Deocamdată, de la anchetatori nu a transpirat nicio informație că Alex Bodi a participat la actele de violență asupra prostituatelor pe care le exploata gruparea.

Iată cât de folositoare e pudra de baobab. O găsiți în magazinele naturiste