În casa lui Mihai Bendeac se petrec lucruri ciudate. E pur și simplu incredibil așa ceva

În casa lui Mihai Bendeac se petrec lucruri ciudate. E pur și simplu incredibil așa ceva
Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Mihai Bendeac a făcut declarații atât de surprinzătoare, că toată lumea a rămas fără replică.

S-a mutat în casa pe care și-a dorit-o toată viața, dar ce se întâmplă în interiorul locuinței lui Mihai Bendeac e greu se explicat în cuvinte.

Ce se aude mereu din casa lui Mihai Bendeac. E pur și simplu incredibil așa ceva

Cu câțiva ani în urmă, juratul de la iUmor, Mihai Bendeac a vrut să-și împlinească un vis. Și a reușit. S-a mutat din apartamentul de lângă parcul IOR în buricul Capitalei într-o casă mult mai mare, pe Bulevardul Unirii. Casa pe care și-a dorit-o dintotdeauna, pentru care a scos din buzunar aproape 200.000 de euro.

„Dacă s-ar putea face o casă în rondul de la Universitate, eu acolo mi-aș face casa”

„Îți spun exact cât am dat pe apartament acum câțiva ani de zile, acum nu știu cât ar fi. A fost 185 de mii de euro. Acum o fi 190 de mii de euro, cât să fie… E un apartament de 90 de metri pătrați. Singura șustă este că e pe două niveluri, este duplex. Ăsta a fost visul meu dintotdeauna, să locuiesc acolo, pe Bulevardul Unirii.

Sunt atât de dement încât aș sta la Universitate unde este rondul ăla. Dacă s-ar putea face o casă în rondul de la Universitate, eu acolo mi-aș face casa. Vreau să stau în centru, să stau în buricul buricului”, a afirmat Mihai Bendeac în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

„La mine e întotdeauna vreme rea”

Până aici, nimic ieșit din comun, însă ce se întâmplă în interiorul apartamentului e cu totul ieșit din comun. Bendeac susține că întotdeauna ține draperiile trase, pentru că îi place să stea pe întuneric și și-a cumpărat diferite dispozitive care imită ploaia.

„(…) La mine acasă este întotdeauna vreme rea. Adică am tot felul de dispozitive să se audă ploaie, vânt, dau drumul la aerul condiționat, sunt 16 grade. Când este cod roșu de caniculă, la mine în casă se aude vânt, vijelie, beau vin fiert și stau cu pulover. Mă ajută să fiu creativ”, a mărturisit vedeta.

Sursă foto: libertatea, digifm