În deșert, Daniela Crudu a dat peste o cămilă moartă și a pozat-o. Are și alte amintiri

În deșert, Daniela Crudu a dat peste o cămilă moartă și a pozat-o. Are și alte amintiri
Daniela Crudu se află în vacanță în deșertul din Sahara. Vedeta a publicat pe rețelele sociale mai multe fotografii cu peripețiile ei.

În deșertul din Sahara Daniela Crudu a dat peste o cămilă moartă și a pozat-o. Vedeta este destul de prezentă în online, unde își ține fanii la curent cu întâmplările din viața ei.

Daniela Crudu a dat peste o cămilă moartă în deșert

În vacanța ei, Daniela Crudu s-a fotografiat în mai multe locuri instagramabile. Vedeta a postat pe rețelele sociale mai multe imagini, în unele chiar fiind îmbrăcată într-o ținută specifică zonei.

Ajunsă în deșertul Sahara, din păcate bruneta a dat peste o cămilă moartă. Ea a fotografiat-o și a urcat imaginea tristă pe contul ei de Instagram.

Daniela Crudu și pofta de măritiș

Bruneta a declarat în repetate rânduri că nu își dorește să îmbrace vreodată rochia de mireasă.  Mai de mult, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Daniela Crudu a recunoscut că avea planuri de măritiș cu iubitul croat bătăuș.

Însă după episodul violent de care a avut parte,  a revenit la vechea idee. „Nu mai am chef să mă mărit, mi s-a luat. Am vrut, că am avut și o relație cu un an jumate cu un croat. Am stat eu cu un băiat care nu era român. Am vrut eu ceva mai serios și după aia nu s-a mai întâmplat. Nu mai vreau, vreau să-mi trăiesc viața”, a transmis Daniela Crudu pe Facebook.

Daniela Crudu, răsfățată într-un avion privat de noul iubit. Imaginile spun totul