În doliu, Ana Baniciu transmite un mesaj dureros pentru mama ei: „Ana ta, care are planuri mari…”

În doliu, Ana Baniciu transmite un mesaj dureros pentru mama ei: „Ana ta, care are planuri mari…”
Ana Baniciu trece prin momente cumplite. A pierdut cea mai dragă ființă

Niciodată nu s-a gândit că ar putea trece printr-o asemenea dramă. Ana Baniciu nu se poate opri din plâns.

Ana Baniciu, mesaj pentru mama: „Ana ta care are planuri mari și o să te facă mândră în continuare”

Cu puțin timp în urmă, Ana Baniciu a anunțat pe contul său de Instagram că mama sa a plecat la ceruri. Vedeta nu a spus care a fost motivul decesului, dar a lăsat să se înțeleagă că cea care i-a dat viața a suferit enorm, motiv pentru care în ultimele două luni a stat aproape de ea.

„Mama mea nu pleacă niciodată de lângă mine, ea este cu mine la fiecare pas și mă ghidează”

„Adina, mama care și-a dedicat întreaga viață copilei ei, care a sprjinit-o și a trăit pentru un singur om… pentru mine! Am stat în ultimele 2 luni alături de ea, am respirat în același ritm și ne-am spus tot ce era frumos și poate am mai uitat să spunem.

Am fost alături de ea până la ultima suflare și am condus-o spre un loc luminat. Mama mea nu pleacă niciodată de lângă mine, ea este cu mine la fiecare pas și mă ghidează!”, au fost cuvintele Anei Baniciu.

„Ana a ta are planuri mari”

De asemenea, Ana a scris că are planuri mari și va face orice îi stă în putință pentru a o face mândră pe mama ei, care va ajunge la dreapta Domnului. „Mama mea sfântă și bună pe care o iubesc infinit mi-a dat ultima și cea mai importantă lecție, lecția vieții și înțelepciunea atunci când vine vorba de moarte!

De mulțumit, am să îți mulțumesc în fiecare zi din viața mea pentru că ai fost, ești și vei fi lângă Ana ta care are planuri mari și care nu o să stea o secundă, o să te facă mândră în continuare, așa cum a facut-o și până acum! Te iubesc cu toată ființa mea, în fiecare secundă”, a adăugat artista.

Sursă foto: instagram