În plin proces cu Antena, Octavia Geamănu dă din redacție! „Unele colege vorbesc ca niște birjari, toate organele sunt pe buzele lor”

În plin proces cu Antena, Octavia Geamănu dă din redacție! „Unele colege vorbesc ca niște birjari, toate organele sunt pe buzele lor”
Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 își continuă pe rețelele sociale lupta cu postul de televiziune la care e angajată deși nu mai apare „pe sticlă!” jurnalista  nu mai prezintă știrile de luni bune, iar acum se află în concediu de odihnă.

Luna trecută, Octavia Geamănu a menționat, într-un interviu, situația ingrată în care se găsește. „Sunt într-o situație neplăcută, chiar dacă eu sunt în continuare angajată, cu aceleași drepturi. Sunt în concediu de odihnă, pentru că aveam foarte multe zile de concediu de recuperat, după ce, în ultimii 5 – 6 ani, nu mi-am luat aproape deloc libere”, a spus vedeta pentru OK! Magazine.  Ea a fost în concediu până pe 3 ianuarie, iar acum s-a întors la serviciu.

Octavia Geamăn, vorbe grele la adresa colegelor de redacție

Revenită la muncă, vedeta a decis să dea din redacție, public. Ea abordează un subiect extrem de sensibil și actual, povestind apucăturile colegelor ei de redacție, mai exact modul în care se comportă și vorbesc. Pare foarte deranjată din moment ce a ales să se exprime public despre asta.

„De ce-și pierd voit femeile feminitatea? Lucrez într-un domeniu unde, deși n-ai zice, sunt femei care vorbesc că niște birjari.

De la început a fost așa. Toate organele sexuale sunt pe buzele lor, înjurăturile cuprind descrieri ale nevoilor fiziologice umane de-ți vine să intri pe sub birou de rușine când le auzi, rudele trecute în neființă ale mamelor sunt pomenite mai des decât li se aprind lumânări la biserică, se comportă că niște bărbați (deși pe ei îi văd mai reținuți la capitolul vulgaritate verbală, poate și unde n-au loc de atâtea înjurături care se repetă exprimate grotesc de sexul frumos), de feminitate ce să zic… Fuse, fuse și se duse”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

O posibilă explicație: hainele masculine

„O fi și din pricina ținutelor masculine, că și eu mă port că o lady când sunt în rochie și pe tocuri și sunt mai băiețoasă atunci când port pantaloni. Bine, eu nu înjur și nu vorbesc vulgar. Niciodată. Cel mult scap un „Ce puii mei” care nu știu exact ce înseamnă, dar e maxim din ce pot la nervi. Dar ca să nu mă întind prea mult, ce vreau să spun e că femeia trebuie să-și amintească în momentele de nervi (normale) să rămână femeie.

Delicată, inteligentă emoțional, discretă, finuță și când are nervi… să-i știe doar ea. Mă bucur, totuși, că-n jurul meu sunt încă multe femei fabuloase, cu o feminitate ce întoarce priviri și care de multe ori cucerește în adevăratul sens al cuvântului. Întreb bărbații: va câștigă respectul mai ușor o astfel de femeie?”, a mai continuat Octavia Geamănu.

Sursa foto: Facebook

Recomandarile noastre