În plin proces de divorț, Alina Sorescu transmite un mesaj criptat: „ Tot ce a fost…”

În plin proces de divorț, Alina Sorescu transmite un mesaj criptat: „ Tot ce a fost…”
Este primul an din ultimii 12 când, de ziua onomastică a soțului, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu sunt împreună. Ca și cadou de ziua numelui, artista a lansat  într-o emisiune tv melodia „Tot ce a fost/Tristețea n-are rost”.

Subtil, dar cu țintă! De Sfântul Alexandru, zi în care își sărbătorea jumătatea, Alina Sorescu a fost invitată în emisiunea lui Măruță, de la PRO TV, unde a vorbit despre cum îi merge în acest moment. Vedeta a subliniat că trece printr-o perioadă excelentă pe toate planurile.  Cei doi se află în plin proces de divorț, declanșat anul acesta.

În ciuda faptului că se luptă în instanță pentru custodia celor două fetițe pe care le au îmreună, Alina Sorescu spune că trece printr-o perioadă de redescoperire pe toate planurile. Artista are o mulțime de planuri, unele dintre ele deja realizându-se.

A slăbit 5 kilograme

Și pe plan personal a înregistrat o victorie: a pierdut câteva kilograme, fără să țină vreun regim. „Am slăbit cam cinci kilograme, fără nicio dietă”, a spus vedeta pentru Impact.ro.

Mesajul melodiei scrise de Edward Sanda, „Tot ce a fost”, pare a fi pentru Alexandru Ciucu, mai ales dacă interpretăm ca o stare de fericire versurile acesteia „Tot ce a fost/Tristețea n-are rost”.

„Mi s-a potrivit mesajul melodiei”

„Edward Sanda a compus melodia și mi s-a potrivit. Am filmat videoclipul pe malul mării, la Corbu, timp de o zi, începând de la 4 dimineața, pentru a prinde răsăritul, în patru locuri diferite și am în fiecare câte o schimbare de look. Am avut probleme cu vântul, care ne zbura echipamentele și hainele.”, a explicat Alina Sorescu în emisiunea în care și-a lansat piesa.

Pe plan professional, artista spune că traversează o periadă „foarte plină”, mai ales că în ultimii ani s-a dezvoltat pe mai multe planuri. „Am școala mea de muzică pentru copii Picii lu Soreasca, am avut multe concerte chiar acum recent, în luna iunie, și îl pregătesc și pe cel de pe 24 septembrie de la Sala Palatului. Sunt foarte fericită că voi avea propriul show alături de picii de care mă ocup, iar invitații noștri vor fi Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Ana Beregoi.”, a mai spus Alina Sorescu.

Vedeta a mai spus că a încheiat încă un sezon de emisiuni „Vorbește corect” la TVR, este vocea unui canal de YouTube de animații pentru copii și gazda unui podcast de estetică medicală. Are comunități mari pe Facebook și Instagram și are numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care crede și pe care le recomandă urmăritorilor.