„În timp ce tu îți petreci serile cu noua iubire în brațe…” Mesajul sfâșâietor al uneia dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi pentru fostul ei soț

„În timp ce tu îți petreci serile cu noua iubire în brațe…” Mesajul sfâșâietor al uneia dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi pentru fostul ei soț
Mirela Rețegan este cunoscută ca fiind „mama” Găștii Zurli, dar și vocea caldă de la radio. Mirela este un om care a atins culmile succesului în plan profesional, fiind cunoscută de întreaga țară, însă pe plan personal, aceasta a dus o viață plină de amar.
Puțini știu că cea care a creat Gașca Zurli, și care a scris numeroase cărți cu povești, și-a clădit blândețea pe o mare suferință. Mirela Rețegan a divorțat de soțul ei, în urmă cu 15 ani, când fiica ei era de vârsta grădiniței. S-a trezit singură cu un copil mic, cu facturi și responsabilități care nu se mai împărțeau la doi. Greutățile i-au fost imbold în a se reinventa și astfel a creat un produs îndrăgit și cunoscut astăzi de toți copiii și părinții lor. Dar Mirela Rețegan nu s-a oprit doar la Zurli. Ea este autorul a mai multor cărți inspiraționale, despre situații dificile ale vieții și depășirea lor.

Dă cărțile pe față în privința divorțului. Foarte multe femei se regăsesc în această situație dramatică

Într-o postare candidă pe Facebook, Mirela Rețenag a vorbit mai deschis ca niciodată despre etapa despărțirii de soțul ei. Rândurile așternute de ea sunt realmente impresionante:
„Nu ai cum să-i ceri unei femei de care te-ai despărțit și care a rămas singură să aibă grijă de copilul vostru să-ți înțeleagă, să-ți aprobe și să se bucure de fericirea ta descoperită lângă o altă femeie. Nu ai cum.
Nu poți să-i ceri așa ceva decât dacă ești îngrozitor de egoist. În timp ce tu îți petreci serile lângă un pahar de vin și privind un film cu noua iubire în brațe, ea s-ar putea să fie cu termometrul într-o mână și cu paharul de ceai în cealaltă. În timp ce nopțile tale sunt învăluite în parfumuri amoroase ea s-ar putea să schimbe lenjerii în care copilul vostru a scăpat pipi pentru că, de când ai plecat, a început din nou să facă noaptea în pat… În timp ce tu te trezești dimineața cu cafeluța pe noptieră, sau poate chiar o pregătești tu pentru iubirea nouă, iubirea veche e deja sătulă de câtă echilibristică a făcut în dimineața aceea să-i facă trezirea plăcută copilului vostru. Nu. Ea nu își petrece nopțile în cluburi și diminețile în îmbrățișări. De gâtul ei stau agățate, noaptea și dimineața, două mânuțe. Și lângă inima ei bate o inimă care se teme să nu plece și ea așa cum ai plecat tu.
Mirela Rețegan a trecut prin divorț în urmă cu 15 ani

„Nu e ușor să învețe să trăiască după noua ordine”

Își iubește copilul mai mult decât se iubește pe ea, dar are nevoie de timp să treacă peste. Nu e nefericită că a rămas cu copilul vostru, ci pentru că ai plecat tu. Pentru că nu mai sunteți VOI.
Nu-i cere să-ți înțeleagă fericirea. Nici măcar nu i-o arăta. Ține-o departe de nefericirea ei. Dacă nu vrei să o ții departe pentru ea, atunci ține-o departe de dragul tău.
Nu fericirea ta e cea care va învinge, ci nefericirea ei. În astfel de situații fericirea nu molipsește nefericirea. Dar un grăunte de nefericire este atât de profund și de încăpățânat încât poate foarte simplu să umbrească un munte de fericire”, a scris ea.
Mirela Rețegan a promis celor care o urmăresc că va continua acest subiect astăzi, de la 11.00, în cadrul emisiunii sale,  Antrenorul Părinților, pe Radio Europa FM.

Recomandarile noastre