În urmă cu 17 ani, Andreea Marin a făcut un gest uluitor pentru Kamara. Imaginile au fost scoase din arhivă

În urmă cu 17 ani, Andreea Marin a făcut un gest uluitor pentru Kamara. Imaginile au fost scoase din arhivă
Partea mai bronzată a trupei Alb și Negru, Kamara, nu a avut o viață roz. Dar totul e bine când se termină cu bine.

Viața lui Kamara a fost plină de suișuri și coborâșuri, dar artistul nu se lasă. Însă amintirile nu se uită.

În urmă cu 17 ani, Andreea Marin a făcut un gest uluitor pentru Kamara. Imaginile au fost scoase din arhivă

Sunt puțini cei care știu că simpaticul Kamara Ghedi nu a avut o viață lipsită de griji. Artistul este rodul iubirii dintre studentul Laye și Floria, mama sa, o frumoasă blondă și mai are încă două surori (una din prima căsătorie a mamei) și un frate. În anul 1985, Floria a plecat cu copiii, Ghedi, Musty și Saran, în Guineea Franceză, țară natală a lui Laye, tatăl fraților Kamara.

Și-a pierdut mama în 2014

Relația artistului cu mama sa a fost foarte strânsă, iar în anul 2005, după opt ani în care n-o mai revăzuse, Andreea Marin i-a făcut cea mai frumoasă surpriză. L-a invitat în emisiunea Surprize, surprize și a adus-o acasă pe cea care i-a dată viață. Un moment pe care Kamara nu-l va uita niciodată și pentru care îi va mulțumi totdeauna Zânei.

 

În 2014 însă, acesta a primit o mare palmă de la viață după ce mama sa a trecut la cele veșnice, în urma unei boli cumplite. Cântărețul spune însă că a plecat fericită că a văzut ecografia cu nepotul ce urma să vină pe lume.„Vreau să țin minte lucrurile frumoase. Așa e viața. Un suflet pleacă, altul vine.

Așa cum vrea bunul Dumnezeu. Mă duceam într-o stare, în alta. Aș fi vrut să își cunoască nepotul. Măcar a vazut ecografia. Dacă nu era Oana lângă mine, îmi era mai greu. Nu ne așteptam să moară, încă se mai putea face ceva. Situatia s-a complicat după ce doctorii i-au amputat un picior”, a mărturisit Kamara pentru Wowbiz.

Kamara mai are o fiică dintr-o relație anterioară

Puțini sunt cei care știu că artistul a devenit tată pentru dată la vârsta de 23 de ani, când era student la Facultatea de Jurnalism și are o fată superbă. Tânăra se numește Ștefania Sara și seamănă mult cu artistul, Kamara mărturisind cu ceva timp în urmă că îi calcă pe urme, fiind extrem de talentată.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre