Înainte de a zbura spre SUA, prințul Harry a avut un dialog cu Ed Sheeran despre fetițe

Înainte de a zbura spre SUA, prințul Harry a avut un dialog cu Ed Sheeran despre fetițe
Prințul Harry a aterizat în Los Angeles, sâmbătă, pentru a se reîntâlni cu Meghan, Archie și Lilibet Diana. Harry zburase la Londra pentru a dezveli, joi, o statuie a mamei sale care ar fi împlinit 60 de ani.

La sosirea pe aeroportul american, Harry (36 de ani) a fost surprins de paparazzi care au oferit fotografiile site-ului Daily Mail. Prințul purta o șapcă de baseball, o cămașă albă și avea fața acoperită de mască.

Presa londoneză a relatat că Harry a efectuat carantina la fosta sa casă din Windsor la sosirea în Marea Britanie, înainte de a părăsi țara în a cincea zi.

Acest lucru înseamnă că ducele de Sussex a avut doar două zile din carantină în Anglia înainte de a se întoarce în California.

 Nu se știe nici acum dacă Harry s-a întâlnit cu Regina – care se întorsese joi la Windsor din Scoția – în timp ce se afla în Marea Britanie.

De la aeroport, prințul a folosit un serviciu VIP care l-a dus într-un Chevrolet alb până acasă, unde-l aștepta Meghan și cei doi copii. Cu siguranță îi va povesti soției cum s-a întâlnit cu cântărețul Ed Sheeran și ce au vorbit ca doi tătici.

Dialog ca între tătici între Harry și starul pop Ed Sheeran

Înainte cu o zi de ceremonialul dezvelirii statuii Prințesei Diana, Harry le-a făcut o bucurie copiilor bolnavi din asociația WellChild, i-a vizitat și le-a oferit premii în cadrul unui concurs.

Ducele – care este patronul lui WellChild din 2007 – a vorbit cu câștigătorii și s-a întreținut cu o serie de invitați importanți, inclusiv cu Ed Sheeran.

Starul pop Sheeran a fost auzit felicitându-l pe ducele de Sussex pentru nașterea fiicei sale Lilibet Diana, luna trecută, scrie Daily Mail, care publică și o fotografie simpatică.

Cântărețul, a cărei soție Cherry Seaborn a născut anul trecut primul lor copil, Lyra Antarctica, i-a spus prințului: „Felicitări, o fată, nu? Tocmai a venit și la noi o fetiță acum zece luni.

Ești încă în tranșee acum. Cum te descurci cu doi copii?”.

Prințul Harry a răspuns: „Doi sunt, cu siguranță, o junglă”.

Vorbind mai târziu câștigătorilor premiilor, Harry a descris-o pe Lilibet drept o fetiță „foarte rece”, spunând că „pare fericită să stea acolo, în pătuț, în timp ce Archie aleargă ca nebunul”, a relatat Hello Magazin.

Bărbat gelos, Liviu Teodorescu a luat o decizie majoră față de iubita din liceu

Recomandarile noastre