Două nume cunoscute și apreciate pentru frumusețea și talentul lor au spus da provocării la show-ul Bravo ai stil, ediția cu numărul șapte.

Încă două vedete sunt gata să cucerească podiumul emisiunii Bravo, ai stil

Participante în multe reality show-uri, Otniela și Ioana Filimon sunt gata să arate tot ce pot la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities!. Cine sunt cele două frumuseți?

Ioana Filimon, este un superb fotomodel care deține două titluri importante de miss în palmares.

E vorba de Miss România în 2016 și Miss Global Model of the World în 2018. Tânăra a studiat Ingineria și Protecția Mediului, însă marea sa iubire rămâne  modelling-ul, pe care îl practică încă din adolescență. Ioana va împărtăși telespectatorilor câteva trucuri vestimentare învățate de la designerii cu care a lucrat.

„Nu am încă un stil bine definit”

“Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ținutele cu care să defilez. La „Bravo, ai stil! Celebrities vreau să îmi pun și eu mintea la contribuție. Vreau să îmi compun singură ținutele și sper să fie unele frumoase.

Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy. Încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil . Îmi este teamă să pierd, dar mă motivează competiția și voi da tot ce pot că să impresionez juriul și telespectatorii”, a mărturisit Ioana Filimon.

Otniela, îndrăgostită de arta cinematografică

Otnielei Sandu, o altă femeie puternică, îi place să se reinventeze din punct de vedere stilistic, cât și profesional. Șarmanta blondă a terminat jurnalismul și marea sa pasiune rămâne actoria, ea având roluri secundare în filme de lung metraj și într-un serial online. Actriță și influencer, Otniela Sandu știe exact ce haine să îmbrace, optând pentru cele care o scot în evidență.

“Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ține de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ și vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort.

În viața de zi cu zi îmi fac destul de repede ținutele și rar port hainele așa cum le achizitionez. De obicei le dau o altă interpretare. Nu știu dacă toate sunt reușite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după niște reguli, dar dacă mie îmi plac și mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aș purta o ținută clasică, purtată după reguli”, a afirmat frumoasa Otniela.

Sursă foto: wowbiz

 

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp