Încă trei domnișoare celebre se întrec la „Bravo, ai stil!” cu alte șase. Iată-le cine sunt!

 Încă trei domnișoare celebre se întrec la „Bravo, ai stil!” cu alte șase. Iată-le cine sunt!
Când vine vorba de vedete din showbiz sau de personaje feminine din lumea mondenă, acestea țin să arate cât de stilate sunt. Își aleg cu atenție ținute și investesc mult în imagine. Acum au șansa să dovedească care e mai cu „moț”.

Încă trei „domnișoare” celebre se întrec în stil. Ele se pregătesc să cucerească podiumul „Bravo, ai stil! Celebrities!” În total, un număr de nouă concurente pornesc într-o călătorie care le va transforma din celebrități, în repere de stil. „Am numit acest sezon „Metamorfoza”. Pentru că le va transforma pe cele nouă concurente din celebrități în repere ale stilului”, explică prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici.

Nicoleta Nucă și Anda Adam, primele concurente anunțate

Prima concurentă din cele nouă care a fost anunțată este Nicoleta Nucă. Originară din Republica Modova și stabilită în România, este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică pop din tânăra generație. Artista nu ezită să facă schimbări radicale de look. Este versatilă și încrezătoare, puternică, cu un stil eclectic. Nicoleta Nuca intră în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a se descoperi pe sine și mai mult și pentru a-și manifesta latura creativă și prin styling, nu doar prin muzică.

Anda Adam se pregătește și ea pentru cea mai intensă competiție de stil din România. De data aceasta din postura de concurentă. Artista a mai făcut parte din echipa show-ului „Bravo, ai stil!” în calitate de invitat la masa juriului. Dar, de data aceasta, celebra cântăreață a acceptat provocarea de a fi concurentă. Ea este gata să câștige simpatia telespectatorilor și în materie de modă, luptând pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Aparițiile sale, atât în viața de zi cu zi, cât și la evenimente sau în videoclipuri pot fi catalogate ca fiind extravagante, unice și cameleonice, abordând cu aceeași ușurință atât vestimentații sexy, cât și sport sau elegante.

Încă trei domnișoare celebre se întrec în stil

Miercuri, alte trei concurente au fost anunțate.  Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile pornesc și ele în călătoria transformațională a celui de-al șaptelea sezon al show-ului – fenomen difuzat de Kanal D, în această toamnă.

Roxana Erdei sau Ruxi, așa cum este cunoscută publicului, este Social Media Influencer, regizor, scenarist și actor, își creează propriul conținut online, fiind în topul celor mai urmăriți comedianți din Social Media. Ruxi își descrie stilul vestimentar ca fiind sexy, seducător și extravagant și consideră că va reuși să împletească cu ușurință entertainment-ul și stylingul în cadrul apreciatului reality show, “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Sensy vine în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” cu o experiență de peste 15 ani în Social Media, fiind un nume cunoscut în domeniu.  Din 2016 a intrat în fascinanta lume a influencerilor și a bloggerilor, activând în domeniile lifestyle, fashion, beauty și food. Se caracterizează ca fiind o fire calculată și perfecționistă, dar și sensibilă, emotivă și foarte empatică. Își descrie stilul vestimentar ca fiind cameleonic. Și așteaptă startul competiției pentru a dezvălui telespectatorilor toate stilurile pe care ea le apreciază și nu le poate aborda în viața cotidiană.

Mădălina Pamfile a fost audiată alături de prietena ei, Cruduța, într-un dosar de proxenetism

Nu în ultimul rând, Mădălina Pamfile, a treia concurentă anunțată miercuri, vine la „Bravo, ai stil! Celebrities” cu un optimism debordant, lipsa de complexe și o sinceritate dezarmantă cu care și-a susținut părerile de-a lungul timpului. Spre deosebire de celelalte concurente devoalate până acum, numele Mădălinei apărea, alături de cel al Danielei Crudu, într-un dosar de proxenetism, în care ambele au fost audiate, prin 2015.

Amintim că în total peste 40 de persoane, majoritatea femei, între care mai multe asistente TV, au fost audiate de polițiști. Printre cele audiate se numărau Simona Trașcă, Daniela Crudu și sora acesteia, Ana Maria, Mădălina Pamfile, Diana Gureșoaie și Rellys Tonu.

Mădălina era prietenă bună cu Cruduța, aparițiile lor împreună fiind de senzație. În același an (2015), Mădălina Pamfile s-a căsătorit cu Alin Bruno, un afacerist din Timișoara. Mariajul lor nu a rezistat prea mult. La începutul lui 2018, Mădălina Pamfile s-a afișat cu noul ei iubit. Iar în vara aceluiași an a devenit mama unei fetițe adorabile.  Între timp i-a făcut acesteia o surioară.

„Mădălina a fost una dintre cele mai titrate asistente TV din România și a avut o carieră de succes ca fotomodel, având experiența podiumurilor de modă și făcând furori încă de la debutul său în showbiz-ul autohton prin ținutele sexy pe care le-a abordat.

Fosta asistență TV s-a retras temporar din lumina reflectoarelor pentru a-și crește cele două fiice, în vârstă de 3 ani, respectiv 1 an, fiind o mamă și o soție devotată. Acum revine pe micul ecran cu forțe proaspete, pregătită să facă față celorlalte concurente în lupta pentru titlul de Cea mai stilată femeie din România” – așa sună prezentarea pe care i-o fac jurnaliștii de la Kanal D tinerei.

Sursa foto: Instagram

Hai, David Popovici, că poți să iei aurul! Povestea înotătorului care s-a atrenat în sufragerie

Recomandarile noastre