Încă o celebritate acuzată de abuzuri. Este vorba de un cunoscut cântăreț

Încă o celebritate acuzată de abuzuri. Este vorba de un cunoscut cântăreț
Un cunoscut cântăreț este acuzat de abuzuri, chiar de către fosta soție. Ce spune cea care i-a fost alături.

Scandalul #metoo de peste ocean pare că nu se mai termină. Ies la iveală noi detalii de abuz, de data aceasta în legătură cu un cunoscut cântăreț, Marilyn Manson. Acesta și-ar fi abuzat fosta soție, actrița Evan Rachel Wood. Un cunoscut cântăreț este acuzat de abuzuri.

Totul a fost dezvălui chiar de către actriță, într-o postare pe Instagram. Aceasta își acuză fostul soț că a manipulat-o și abuzat-o ani întregi. Ulterior postării, încă minim patru femei au adus acuzații precum agresiuni sexuale, abuzuri psihologice şi diferite forme de violenţă, constrângere şi intimidare. Toate la adresa cântărețului în vârstă de 52 de ani. 

Un cunoscut cântăreț este acuzat de abuzuri. Ce i-ar fi făcut Marilyn Manson lui Evan Rachel Wood 

cunoscut cântăreț abuzuri
Marilyn Manson și Evan Rachel Wood

”Numele agresorului meu este Brian Warner, cunoscut lumii drept Marilyn Manson”, și-a început actrița postarea. ”A început să mă seducă pe vremea când eram adolescentă şi m-a abuzat oribil ani de zile. Am fost spălată pe creier şi manipulată ca să mă supun. Nu mai vreau să trăiesc cu frică de represalii, calomnii sau şantaj. Sunt aici pentru a-l expune pe acest om periculos. Și pentru lansa un apel companiilor care l-au susţinut, înainte ca el să distrugă alte vieţi. Sunt alături de numeroasele victime care nu vor mai păstra tăcerea”, a transmis Evan Rachel Wood.

Evan Rachel Wood, în vârstă de 33 de ani, vorbise anterior despre presupuse abuzuri cărora le-a căzut victimă, comise de un fost partener de viaţă al cărui nume nu l-a dezvăluit. Marilyn Manson, în vârstă de 52 de ani, a negat acuzaţii similare formulate anterior împotriva sa. 

Marilyn Manson, acuzat de încă minim 4 femei. Cântărețul a fost abandonat de casa de discuri

cunoscut cântăreț abuzuri

După mesajul publicat de Wood, cel puţin alte patru femei au adus acuzaţii de abuz împotriva lui Manson, precum agresiuni sexuale, abuzuri psihologice şi diferite forme de violenţă, constrângere şi intimidare. 

Loma Vista Recordings, care a lansat cele mai recente trei albume ale lui Manson, a anunţat luni seară că încheie colaborarea cu acesta. „În lumina acuzaţiilor tulburătoare făcute astăzi de Evan Rachel Wood şi alte femei care spun că Marilyn Manson le-a abuzat, Loma Vista va înceta din acest moment să mai promoveze albumul său actual. Având în vedere această evoluţie îngrijorătoare a lucrurilor, am decis să nu mai lucrăm cu Marilyn Manson la proiecte viitoare”, a fost transmis într-un comunicat. 

Relaţia dintre Evan Rachel Wood și Marilyn Manson a devenit publică în 2007, când actriţa avea 19 ani, iar cântăreţul, 38. S-au logodit în 2010, iar un an mai târziu s-au despărţit.

Foto: Facebook

Actor de reclame autohton, încătușat pentru viol. Nu e prima oară când face asta