Încă o emisiune e scoasă din grilă la Antena 1. Nea Marin și Liviu Vârciu ori învață să danseze pe patine, ori…

Încă o emisiune e scoasă din grilă la Antena 1. Nea Marin și Liviu Vârciu ori învață să danseze pe patine, ori…
Nu mai e nici o îndoială faptul că Nea Mărin are țara la picioare și indiferent unde s-ar duce lumea îl iubește și îl respectă.

Are fani peste tot în țară și toată lumea îi este aproape atunci când are nevoie de ceva. Nea Mărin trece acum prin momente neplăcute.

Încă o emisiune e scoasă din grilă la Antena 1. Nea Marin și Liviu Vârciu ori învață să danseze pe patine, ori…

În cadrul emisiunii Poftiți prin țară, Nea Mărin a primit o scrisoare al cărei mesaj l-a mâhnit profund pe celebrul dansator. Iar fanii acestuia sunt extrem de supărați. Ce-i drept, acesta spune că ar fi avut o presimțire, dar nu s-a gândit că se va ajunge chiar aici. Nea Mărin i-a ținut cu sufletul la gură pe Andrei Ștefănescu, băiatul lui, Liviu Vârciu și celelalte vedete, dar în final a deschis plicul. Șoc pentru toată lumea: Poftiți pe la noi, una dintre cele mai iubite emisiuni, se va încheia definitiv.

Pe surse am aflat că s-au tăiat bugetele mai multor emisiuni și au fost oprite altele pentru că producția noii emisiuni Dansez pe gheață este foarte costisitoare. Însă șefii Antenelor cred că vor sparge audiențele cu noul format. Din păcate, pe „lista neagră” a fost și emisiunea cu Nea Mărin.

Vedetele au cerut bani de la localnici pentru a face petrecerea de sezon

”Dacă s-a terminat cu bugetul, cu totul, înseamnă că aici punem punct la Poftiți pe la noi, Poftiți, Poftiți, Poftiți. Aici s-a terminat.

Eu am presimțit-o și ascultați-mă ce vă spun eu, este ultima! Bucurați-vă de ziua asta”, a spus Nea Mărin. Și pentru că bani nu mai erau, ca să fie făcută și petrecerea de final de sezon, vedetele au fost nevoite să ceară bani de la localnici.

A străbătut țara în lung și-n lat în căutarea obiceiurilor și tradițiilor

Pe 6 decembrie 2021 a început ultimul sezon, care s-a terminat pe 1 februarie. Alături de cele mai simpatice vedete, Nea Mărin, a cutreierat țara și le-a arătat românilor cele mai frumoase tradiții și obiceiuri. „Dacă îmi cerea cineva să fac un clasament al ediţiilor de până acum, aş fi spus că sezonul cu nunţile mi s-a lipit de suflet.

Însă acum, după «Poftiţi prin ţară!», cred că acesta îl depăşeste! Am avut ocazia să cunosc foarte mulţi oameni, din comunităţi diferite, pentru că pornim cu prima ediţie tocmai din Sviniţa, dintr-o comunitate sârbească şi ajungem până în Maramureş”, a afirmat Nea Marin în urmă cu câteva luni.

Sursă foto: libertatea

Recomandarile noastre