Încă o vedetă a rămas fără permis de conducere. Facem inventarul celor care sunt acum pietoni

Încă o vedetă a rămas fără permis de conducere. Facem inventarul celor care sunt acum pietoni
A greșit și acum trebuie să plătească cu vârf și îndesat. Ce s-a întâmplat cu Cătălin Moroșanu.

A fost prins de oamenii legii așa cum nu trebuia și va trage consecințele. Ce a mai făcut Cătălin Moroșanu.

Încă o vedetă a rămas fără permis de conducere. Facem inventarul celor care sunt acum pietoni

La doar câteva luni de când a trecut prin aceeași problemă, Cătălin Moroșanu a gafat-o din nou. A rămas fără permisul de conducere. Potrivit Redactia, acesta a fost prins de polițiștii de la Poliția Rutieră conducând cu viteză peste limita legală în Buzău. Este vorba de o viteză de 154 km/h, în afara localității. Colac peste pupăză, mai trebuie să scoată și bani din buzunar pentru a plăti o amendă care se ridică la 1300 de lei. Drept urmare, pentru o perioadă de trei luni, Moroșanu va rămâne pieton.

În aprilie a fost prins băut la volan

Moroșanu a mai avut probleme cu poliția și în luna aprilie. La scurt timp după ce s-a întors de la Survivor România, acesta a rămas fără permis, după ce a fost prins băut la volan. Vedeta avea 0,4 mg alcool pur în aerul expirat. Se pare că nu va fi deloc ușor pentru Moro, care de curând s-a mutat singur la București pentru că și-a deschis o academie de lupte.

Iar ca să facă naveta București-Iași cu trenul este neplăcut pentru sportiv. În ceea ce privește academia, aceasta îi poartă numele și Cătălin este mândru de ce a ieșit. ”Este o modă să se denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. (…)

Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo. O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală. Am găsit și un loc deja, la Romexpo. Soția mea rămâne la Iași, unde are o clinica dentară. Nu poate să se mute încă de acolo. Eu mă mut singur aici, ca să mă ocup de sală”, a declarat Cătălin Moroșanu cu ceva timp în urmă.

În ultimele luni au rămas fără permis de conducere: Gigi Becali, Selly, Bianca Drăgușanu, fostul primar al Piteștiului, Teodor Pendiuc.

Sursă foto: instagram