Utilizări surprizătoare ale pastei de dinți. Puteți coafa și părul

Utilizări surprizătoare ale pastei de dinți. Puteți coafa și părul
Credeați că pasta de dinți se folosește doar pentru o igienă corectă a dinților? Nicidecum, pentru că are o sumedenie de alte întrebuințări de la care mulți nu au habar.

De când a fost inventată de vechii egipteni, pasta de dinți a fost folosită pentru menținerea cavității orale, dar utilizarea ei nu se oprește aici.

Utilizări surprizătoare ale pastei de dinți. Puteți coafa și părul

Aveți obiecte mici de curățat sau din argint? Pasta de dinți vă este cel mai bun ajutor. Tot ce trebuie să faceți este să puneți pasta de dinți pe o periuță cu care să frecați bine obiectul respectiv. La final, spălați cu multă apă rece și lustruiți cu un prosop flaușat. De asemenea, pasta de dinți este extraordinară atunci când trebuie să scăpați de funinginea sau rugina de pe tigăi. Acoperiți cu un strat de pasta, apoi frecați bine cu o perie sau un material mai aspru. Rezultatul este cel dorit.

Ajută ca oglindă să nu mai transpire

CD-urile s-au zgâriat? Luați repede pasta de dinți, puneți pe un burete moale și frecați ușor. Resturile se vor îndepărta cu un șervețel umed. Când oglinda din baie nu mai strălucește la fel, tot pasta de dinți vă vine în ajutor. Nu trebuie decât să o spălați cu pasta de dinți și să o clătiți bine cu apă rece.

Și tot acest produs este util când vreți să scăpați de petele de ceai. Iar dacă hainele s-au pătat de la ruj, nu vă faceți probleme. Se acoperă pata cu pasta de dinți, se freacă cu grijă și se lasă să acționeze pentru cel puțin un sfert de oră. Fiți atenți la hainele colorate.

Dacă veți folosi pastă de dinți cu înălbitor, atunci se pot decolora. Muzicanții care au clapele instrumentelor muzicale pline de grăsime găsesc rezolvare tot în pasta de dinți. În acest caz, se umezește un prosop curat cu o cantitate de pastă și se șterge atent instrumentul muzical. În final, ștergeți cu un prosop curat. Dacă trebuie să mergeți urgent la o petrecere și nu puteți ajunge la coafor, utilizați pastă de dinți sub formă de gel.

Sursă foto: spynews

Recomandarile noastre