Încep filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”, sezonul 18. Printre concurenți sunt nume surprinzătoare

Încep filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”, sezonul 18. Printre concurenți sunt nume surprinzătoare
Nici nu s-a terminat bine sezonul cu numărul 17 că vor începe filmările pentru sezonul 18 al iubitei emisiuni "Te cunosc de undeva".

Au început pregătirile pentru un nou sezon „Te cunosc de undeva”, cel de-al 18-lea care, din câte se aude, va fi unul cu totul și cu totul special.

Încep filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”, sezonul 18. Printre concurenți sunt nume surprinzătoare

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, producătorii emisiunii „Te cunosc de undeva” sunt în toiul pregătirilor pentru un nou sezon care va începe din această toamnă, iar filmările vor începe în curând. Deocamdată nu se știe cu exactitate cine a spus da unei astfel de provocări, dar s-a aflat cine ar fi concurenții care ar putea să participe.

Sursele spun că de pe lista celor doriți fac parte Rona Hartner, Connect-R, Johny Romano, Shift, Sore, Liviu Teodorescu, Sore, dar și WRS, cel care a reprezentat România la Eurovision 2022. De asemenea, se pare că printre vedetele pentru care producătorii s-ar lupta se află Lidia Buble, Nicolai Tand, dar și familia Natanticu.

Cosmin Natanticu face parte din jurații emisiunii „Splash, vedete la apă”

Cosmin a fost plăcut și de producătorii emisiunii „Splash, vedete la apă”, iar anul acesta face parte din juriu alături de Nea Mărin și Iulia Albu. De asemenea, comediantul a participat și în emisiunea „Dancing on ice” și a fost invitat special al emisiunii „Stand-Up Revolution”, jurizată de Teo, Vio, Costel si Dan Badea.

Cine a câștigat „Te cunosc de undeva”, sezonul 17

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, care tocmai s-a încheiat, a fost câștigat de doi băieți fantastici, Cuza și Emi, de la Noaptea târziu. Alături de ei, în finală au fost Romică Țociu și Carmen Chindriș de la Taraful Rutenilor, Dima Trofin și Alexia Talavutis, alături de Florin Ristei & Ilona Brezoianu.

„Mi-am dat seama că personajele cele mai ușoare la prima vedere sunt cele mai grele”

“Au fost zile întregi de filmare, de dimineață până seară. Pe lângă repetițiile de zi cu zi, exista o repetiție mare înainte de filmarea galei. E o nebunie de show, dar cred că a meritat efortul. Toate au fost grele, sincer să fiu (n.r. personajele imitate). Mi-am dat seama că personajele cele mai ușoare la prima vedere sunt cele mai grele.

Ca să dau un nume, Stevie Wonder a fost o provocare, el fiind orb. E destul de greu să intri în pielea unui astfel de personaj, să fii credibil. E un show de imitație, până la urmă”, a declarat Emi pentru Fanatik cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram