Începe războiul? Marius Elisei îi da replică Oanei Roman: „Așteptați jihadul”

Începe războiul? Marius Elisei îi da replică Oanei Roman: „Așteptați jihadul”
Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit din nou, iar acum se ceartă pe Instagram. După postarea demolatoare pe care a făcut-o Oana Roman, bărbatul s-a simțit dator să îi dea replica

Fostul partener al Oanei Roman susține că vedeta trebuie să dea mai multe explicații despre acuzațiile pe care i le aduce. „Așteptați jihadul atunci. Ea ar trebui să răpundă, să zică exact ce a vrut să spună. Nu am ce să zic! Vorbesc la telefon cu ea, normal (n.r. cu fiica). Întrebați-o pe ea de ce scrie chestiile astea. De ce să stai să scrii totul pe rețelele de socializare?”, a declarat Marius Elisei, după ce jurnaliștii Spynews.ro l-au atenționat în legătură cu postarea mamei fiicei sale.

„Nu am observat ce a scris pe Instagram. Nu am stat să citesc că nu vreau să mă mai încarc cu nimic. Mă bufnește și râsul, mă rog, e treaba ei, să spună ce vrea, să scrie ce vrea, ea scrie, ea răspunde. Ea știe de ce a scris chestia asta!”, a mai spus Marius Elisei, în exclusivitate pentru sursa citată.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit și locuiesc separat. Vedeta a rămas în casă, cu fiica lor, Isabela, în vârstă de 9 ani, în timp ce Marius Elisei a plecat în altă parte.  Oana Roman susține că Marius Elisei nu vrea să-și mai vadă fiica. Ieri, Oana Roman a publicat un mesaj dur la adresa fostului soț și partener.

“Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere orice comunicare s-a încheiat”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman, ruptă de obosealaă. Nu s-a trezit să își ducă fiica la școală

Marius Elisei a replicat și faptul că vorbește des la telefon cu fiica lui și că nu înțelege de ce Oana Roman postează totul pe rețelele de socializare.

Pe de altă parte, cu o fiică  ce  necesită multă atenție și grijă, dar și cu o cățea care are mulți pui mici ce trebuie îngrijiți și asistați, Oana Roman e absolut epuizată. Vedeta a dezvăluit, tot pe Instagram că, pentru a treia oară în trei ani de când fiica sa este elevă, nu a reușit să se trezească la timp pentru a o duce pe Isabela la școală. Nepoata fostului premier Petre Roman a mers vineri la școală cu întârziere considerabilă. Oana a dezvăluit și că oboseala acumulată în ultima perioadă o afectează serios inclusiv fizic.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre