Începe ”Românii au talent”. Fără public, fără aplauze

Începe ”Românii au talent”. Fără public, fără aplauze
Începe ”Românii au talent”. Fără public, fără aplauze. Sunt restricții din cauza panedemiei. Ce noutăți aduce show-ul.

Începe ”Românii au talent”, de vineri, 5 februarie, de la ora 20.30. Fără public, fără aplauze. Publicul îl poate urmări online.

În premieră, în acest an, ne vom bucura de cele mai tari talente de două ori pe săptămână: vinerea și lunea.

Începe ”Românii au talent”. Fără public, fără aplauze

”Românii au talent”, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri din România, începe sezonul 11, în condiții impuse de pandemie.

Public online, distanțare, testări săptămânale și reguli stricte pentru concurenți.

Concurenții nu vor mai fi susținuți în culise de rude și prieteni.

Producătorii de la PRO TV spun că au găsit soluții pentru ca spectacolul să nu-și piardă nici măcar un pic din farmec și strălucire.

Toată echipa poartă măști de protecție, unii inclusiv viziere. Singurii care nu poartă mască sunt cei doi prezentatori și cei patru jurați.

Concurenții nu au purtat mască, dar treceau printr-un triaj epidemiologic, la intrare, și au păstrat distanța față de jurați și prezentatori.

Începe ”Românii au talent”. Publicul va fi online, pe ecrane

Masa juriului a fost și ea schimbată. Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu au fiecare propriul buton de golden buzz. Prezentatorii au și ei un astfel de buton separat.

Jurații nu mai urcă pe scenă să-i îmbrățișeze pe câștigători. „Fiecare își va trăi bucuria în spațiul lui, ceea ce va fi o mare provocare. Să nu uităm că «Românii au talent» este un show cu foarte multă interacțiune. Dar… emoția se va trăi altfel, la alt nivel”, au mai spus reprezentanții emisiunii.

Începe ”Românii au talent”. Alexandra Dinu va fi jurat

Alexandra Dinu și-a găsit fericirea în brațele unui producător de succes de la Hollywood, Jeffrey Greenstein

Alexandra Dinu, noul jurat de la Românii au talent, și-a refăcut viața după divorțul de Adrian Mutu. A plecat din țară și și-a găsit fericirea în brațele unui producător de succes de la Hollywood, Jeffrey Greenstein.

Alexandra Dinu a plecat din România în urmă cu mai bine de 20 de ani şi după 16 ani în care a locuit în Italia, s-a mutat în Statele Unite.

Alexandra Dinu s-a căsătorit în 2001 cu Adrian Mutu, însă relația lor nu a funcționat și au divorțat doi ani mai târziu. Vedeta susține că nu regretă mariajul cu fostul fotbalist, dat fiind că împreună au un băiat, Mario.

Vedeta a părăsit România și a devenit celebră peste hotare. Și-a refăcut viața, iar acum și-a găsit liniștea și fericirea în brațele unui producător de succes.


Cum a ratat chef Scărlătescu să se îmbogățească. Acum a dezvăluit secretul

Șoc la Survivor România 2021. Cine sunt cei patru noi concurenți