Începe sezonul 17 al emisiunii “Te cunosc de undeva”. Aceștia sunt cei 16 concurenți care vor fi provocați de Ruli

Începe sezonul 17 al emisiunii “Te cunosc de undeva”. Aceștia sunt cei 16 concurenți care vor fi provocați de Ruli
Veste bună pentru fanii emisiunii “Te cunosc de undeva”. S-a aflat cine vor fi vedetele care ne vor încânta.

16 concurenți vor intra în pielea unor personaje celebre în mult așteptatul sezon 17 al emisiunii “Te cunosc de undeva”.

Începe sezonul 17 al emisiunii “Te cunosc de undeva”. Aceștia sunt cei 16 concurenți care vor fi provocați de Ruli

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, s-a aflat cine sunt cele 16 vedete care se vor transforma în cântăreți de talie internațională în sezonul 17 al show-ului “Te cunosc de undeva”. Cele opt echipe se pare că au semnat contractele și au început și filmările.

Emi și Cuza anunță un show incendiar

Prima echipă care va face cunoștință cu Ruli vor fi băieții de la “Noaptea târziu”, Iulian-Adrian Popescu și Emanuel Popescu. Emi și Cuza au fost și în “Asia Express” și au ajuns până în finală. Echipă bună vor face și juratul de la X Factor, Florin Ristei alături de simpatica lui colegă, actrița Ilona Brezoianu.

Și surorile Odagiu, Ada și Monica, au acceptat propunerea producătorilor de la Te cunosc și undeva și abia așteaptă să îi încânte pe telespectatori. Foști colegii din Lala Band, actrița Alexia Țalavutis și prezentatorul Dima Trofim vor fi alături și în show-ul Te cunosc de undeva.

Energie pe bandă rulantă de la Maria Buză și Paula Chirilă

Maria Buză nu e pentru prima dată când arată ce știe pe platoul emisiunii “Te cunosc de undeva”. De data asta, aceasta va face echipă cu energica Paula Chirilă. Aceștia se vor duela cu extravagantul designer Mihai Dan Zarug și cântăreața Ioana Sihota, fostă concurentă “X Factor”.

Unii dintre cei mai așteptați concurenți ai acestui sezon sunt doi comedianți extrem de talentați, Ionuț Rusu și Anisia Gafton. Vor face tot ce vor putea pentru a intra în posesia premiului de 15.000 de euro și Romică Țociu, câștigătorul emisiunii Te cunosc de undeva, unde a făcut echipă cu Adriana Trandafir. De data asta, el va fi alături de Carmen Chindriș. Emisiunea “Te cunosc de undeva”, sezonul 17 va fi prezentat anul acesta de frumoasa Alina Pușcaș, alături de talentatul Pepe.

Sursă foto: fanatik

Recomandarile noastre