Bianca Drăgușanu anunță că își dă drumul la gură: la TV! Ce vrea să dea în vileag

Bianca Drăgușanu anunță că își dă drumul la gură: la TV! Ce vrea să dea în vileag
Credeați că s-au încheiat surprizele? Bianca Drăgușanu e singură momentan și nu se plictisește. Ba mai mult, e decisă să valorifice la maxim situația. Ea a făcut un anunț bombă!

Bianca Drăgușanu va apărea la televizor. Mai des decât ne-am fi așteptat. Nu va prezenta emisiuni din nou, ci va povesti despre ea. Deci, ne așteaptă detalii picante din viața Biancăi Drăgușanu. Cum vor fi ele? Vor fi spuse live.

„În curând o să ne vedem live aproape în fiecare zi, la un anumit post de televiziune, unde eu o să vă povestesc detalii picante din viața mea personală, și unde eu am să fac anumite mărturisiri, exact așa cum am spus și zilele trecute, în care o să vin cu dovezi și o să distrug codița multor „ciupercuțe” care au apărut după ploaie. Să vedeți când o începe telenovela, pe tv! Dar nu vă dau mai multe detalii, că știu că o să fiți cu ochii pe mine în fiecare seară, mă rog, dimineață, când se difuzează emisiunea!

O să fiți cu ochii pe telenovela vieții mele, pentru că Bianca are telenovelă în viața ei. Un fel de Games of Thrones. Cum vi se pare asta? Games of Thrones cu mama dragonilor, care la final nu moare! Ea are 7 vieți și nu moare! E asumată și puternică. Da, facem o telenovelă, viața mea”, a dezvăluit fosta soție a lui Alex Bodi.

Cât taxează Bianca Drăgușanu o apariție la TV

Se știe, Bianca Drăgușanu își negociază puternic contractele, inclusiv aparițiile tv în care vorbește despre viața ei personală. Fanatik a aflat suma pe care vedeta o încasează din partea televiziunilor care doresc să o aibă invitată în platou. Fiecare apariție costă scump. De fapt, Bianca Drăgușanu e una din cele mai scumpe vedete de al noi.

„Nu apare oricum ea la tv, iar când apare face sigur audiență, pentru că de asta o și cheamă. Chiar și acum, după atâția ani de showbiz, Bianca este cerută pentru audiență, oamenii se uită la ea. Are acel ceva. Negociază la sânge, cere în jur de 2000 de euro pentru o apariție. Prețul coboară dacă nu are neapărat ceva de zis. Dacă e vorba de scandaluri, certurile cu Bodi sau alte subiecte cere mulți bani. Altfel nu vine”, a declarat o sursă din anturajul divei pentru sursa citată.

În plus, pentru postările de pe Instagram, unde e urmărită de peste 1,1 milioane de oameni, Bianca încasează și mai mult. conform presei, o singură postare ce face reclamă unui produs sau serviciu, Bianca ar încasa 3.000 de euro.

Bianca e decis să își distrugă „dușmanii”

Bianca Drăgușanu pare mai hotărâtă ca oricând să arate lumii cine sunt cu adevărat anumite persoane care i-au făcut rău în ultimii ani. Ea susține că le va distruge cu aceste dezvăluiri. Și că are dovezi.

Așa cum Rețete și vedete a scris, Bianca Drăgușanu și-a anunțat de sâmbătă intenția de a da cărțile pe față. Aceasta a ținut să precizeze că nimic din ce urmează să spună nu este inventat și că își va asuma consecințele care vor rezulta în urma dezvăluirilor.

“Eu în momentul în care spun ceva, am și dovezi la ce vorbesc. Eu nu țin să inventez, nu vin să spun lucruri neadevărate, nu mă bazez pe puterea altor persoane sau pe vreun anturaj. Eu mă bazez pe mine, pe cine sunt eu, pe adevăr și pe lucrurile pe care le pot demonstra.

(…) Sunt o femeie asumată, independentă și fericită. De foarte mulți ani stau așa pe gânduri dacă să vă spun adevărul sau nu. Adevărul referitor la trei persoane de sex feminin, masculii sunt scoși din ecuație (…) Dacă încep să vorbesc despre aceste persoane s-ar putea să le fac un avantaj, chiar dacă aș zice adevărul.

Vorbind despre ele, ele fiind niște nimeni. Eu dacă vorbesc despre ele s-ar putea să le fac un bine, dar s-ar putea să le fac și rău dacă zic adevărul. Dacă zic, începe scandalul, pentru că n-o să recunoască niciuna  dintre ele nimic și eu va trebui să vin cu dovezi. (…) Dacă voi sunteți niște femei rele, și prin asocierea cu mine sunteți băgate în seamă, asta nu înseamnă că voi aveți dreptate”, a explicat Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Instagram

Poftiți acasă la Oana Zăvoranu! E în război cu inflencerițele