Incredibil ce a făcut un tânăr după ce a fost rugat să nu mai arunce gunoi pe stradă!

Incredibil ce a făcut un tânăr după ce a fost rugat să nu mai arunce gunoi pe stradă!
O bătrână din satul maramureșean Țicău și-a găsit sfârșitul după ce l-a rugat pe un tânăr să nu mai facă mizerie pe stradă.

Enervat la culme că și-a permis să-i spună să nu mai facă mizerie pe stradă, un tânăr de 20 de ani din satul Țicău, Maramureș, a ucis o bătrână de 80 de ani.

Incredibil ce a făcut un tânăr după ce i a fost rugat să nu mai arunce gunoi pe stradă!

Cu doar câteva zile în urmă, o bătrână din satul Țicău, Maramureș, i-a spus vecinului său, Alex, de 20 de ani, să fie mai atent. Să nu arunce pe stradă tot felul de lucruri, inclusiv doze de bere. Și mai ales în fața porții sale. Când a auzit vorbele bunicii, acesta s-a enervat cumplit, dar nu a arătat nimic pe moment. Considerând că a fost jignit, s-a dus acasă și s-a hotărât să-i dea o lecție dură bătrânei, care nu i-a greșit cu nimic.

A lăsat-o într-o baltă de sânge

A luat toporul și s-a reîntors peste biața femeie, pe care a lovit-o în cap cu tăișul acestuia. Apoi a plecat lăsând-o într-o baltă de sânge. Nimeni nu știe cât a stat așa femeia, însă abia sâmbătă dimineață a fost găsită de fiul ei, care venise în vizită.

Bărbatul, îngrozit, a sunat la 112, iar la fața locului a venit și poliția și un procuror criminalist.

Arma crimei a fost găsită în casă

Anchetatorii au început cercetările și inițial a fost găsit drept suspect un vecin de-al bunicii. Era vorba de un bătrân de 85 de ani cu care aceasta se certase cu ceva timp în urmă. Bărbatul a declarat însă că nu a atins-o. Când a fost adus un câine de urmă, s-a lămurit problema.

Animalul i-a condus pe anchetatori la o casă din apropiere, unde locuia criminalul. Plin de tupeu, acesta a spus că nu-și amintește prea bine ce s-a întâmplat. A rămas însă fără cuvinte când polițiștii au găsit în casa bătrânei atât arma crimei cât și mai multe haine pline de sânge. Acum, va plăti pentru tot ce a făcut.

Sursă foto: click