Ridurile rămân o amintire. Berea este cel mai bun prieten

Ridurile rămân o amintire. Berea este cel mai bun prieten
Când ridurile nu le dau pace femeilor, ar face orice ca să scape de această problemă. Ce spuneți dacă ați da deoparte cremele din comerț în favoarea berii? Veți rămâne uimite să vedeți cât de minunată poate fi pentru ten.

Puteți avea o pielea frumoasă și să scăpați de neplăcutele riduri folosind un remediu simplu, fără efecte secundare: berea.

Ridurile rămân o amintire. Berea este cel mai bun prieten

O bere rece este o binefacere în anotimpul cald. Dar tot berea este cea care vă ajută să stopați ridurile. Tot ce trebuie să faceți este să tamponați fața cu acest produs și, în timp, veți constatat că tenul se transformă în ceea ce v-ați dorit. Amestecați două lingurițe cu bere rece cu sucul unei jumătăți de lămâi.

Puneți totul într-o sticlă cu pulverizator. Curățați bine fața și pulverizați. Lăsați să acționeze cinci-zece minute, apoi clătiți cu apă rece. Remediul este excelent mai ales pentru tenurile obosite.

Bere pentru puncte negre

În cazul în care aveți puncte negre sau pori dilatați, amestecați o lingură cu bere cu o linguriță rasă de bicarbonat, 10 picături de lămâie, un albuș de ou, o linguriță cu miere, 5 picături de vitamina A și 5 picături de vitamina E. Amestecați bine și adăugați la final albușul și miere. Puneți pe tenul curat. Masați prin mișcări lente, apoi mai energice. Se lasă o jumătate de oră, apoi se clătește cu apă.

Recomandată persoanelor cu părul rar

Și tot cu ajutorul berii vă puteți transforma podoaba capilară într-una din reclame. Amestecați o lingură cu ulei de jojoba cu o linguriță cu ulei de ricin, două linguri cu bere, un gălbenuș de ou, o linguriță cu miere, 10 picături de vitamina A, 10 picături de vitamina E.

Aplicați pe păr și masați bine scalpul pentru câteva minute. Se lasă să acționeze minim o oră, perioadă în care din când în când masați bine scalpul. Ulterior spălați bine părul și la final clătiți părul cu bere la temperatura camerei. Lăsați să acționeze cinci minute și mai clătiți odată. Folosind această mască, părul va fi mult mai tonic, nu mai cade, se îndesește și va străluci.

Sursă foto: doctorul zilei