Incredibil cum poate arăta Martha Stewart la 79 de ani! Ce accesoriu a făcut să fie la modă

Incredibil cum poate arăta Martha Stewart la 79 de ani! Ce accesoriu a făcut să fie la modă
Martha Stewart a arătat superb cu ocazia unei seri petrecute recent în oraș. Vedeta a făcut să pară la modă o bavetă pentru homari în timp ce lua masa la un restaurant care servea fructe de mare.

Stewart avea părul desfăcut și machiaj ușor. Avea o strălucire tinerească, în ciuda faptului că luna trecută a împlinit 79 de ani „Cina în seara asta la @mabelslobsterclaw din Kennebunkport. Maine”, a postat fondatoarea revistei Martha Stewart Living. „Un vechi favorit al președinților (sic) Bush, locuitori pe timpul verii în acest frumos oraș vechi din Maine.”

Într-o altă fotografie, ea a pozat cu un bărbat pe care aparent l-a introdus în textul postării. „Vechiul meu prieten Sonny, un restaurant din Westport, Connecticut, deține acum acest restaurant bine cunoscut”, a spus Stewart.

Fanii, extaziați de „întinerirea” Marthei

Mulți fani au fost uimiți de „întinerirea” ei. „Stop! Cum continuați să arătați tot mai bine!!!” a scris un fan. Un altul a spus: „Ați băut din fântâna COVID a tinereții. Întineriți serios  în pandemie! Splendid!“


Moda noului sezon, din materiale reciclate

Madonna nu se mai oprește din petreceri. Iată cum și-a celebrat gemenele Estere și Stella


Postarea lui Stewart vine la o lună după ce a împărtășit o fotografie superbă cu ea relaxându-se în piscină. În fotografie, Stewart, purtând ruj roz pal, fard de pleoape strălucitor și rimel, și-a țuguiat ușor buzele și și-a ridicat bărbia pentru fotografie.

Cum a aflat Martha Stewart despre „trish trap”

În comentarii, fanii au lăudat longevitatea frumuseții ei și au considerat fotografia o „thirst trap” – o fotografie menită să arate partea mai sexy. Ulterior, Stewart a recunoscut pentru Entertainment Tonight că nu știa ce este o „thirst trap”. După ce a aflat ce înseamnă termenul, ea a spus: „Aceasta este cu siguranță o „hirst trap”.

Credeți sau nu, fotografia de fapt nu trebuia să fie deloc o thirst trap, a dezvăluit ea, doar credeam că arăt grozav ieșind din piscină. Camera mea s-a deschis invers, știi, modul selfie, iar eu arătam atât de frumos. Soarele era pe fața mea. M-am gândit: Oh, arată bine, așa că am făcut poza. Arăta bine”.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp