Madonna nu se mai oprește din petreceri. Iată cum și-a celebrat gemenele Estere și Stella

Madonna nu se mai oprește din petreceri. Iată cum și-a celebrat gemenele Estere și Stella
Madonna a încheiat o lună plină de sărbătoare. Și-a celebrat ziua, în Jamaica, pe 16 august. iar la finalul lunii și-a celebrat fiicele gemene, care au împlinit opt ani. Diva a distribuit pe rețelele sociale fotografii emoționante cu Stella și Estere Ciccone.

În ultima săptămână din august, Madonna și-a celebrat cele mai mici fiice, Stella și Estere. Acestea sunt gemene și au împlinit 8 ani. Vedeta a postat imagini din timpul distracției pe contul său de Instagram. A fost o petrecere de dans improvizată pe un teren de tenis. A participat și copiii mai mari ai starului, Mercy James și David Banda, ambii de 14 ani.

 

View this post on Instagram

 

We can do this ride together………🦋🦋 #Estere #Stella

A post shared by Madonna (@madonna) on

Madonna a distribuit mai multe video-uri, dar a făcut și update-uri la story, pentru a împărtăși cu fanii câteva imagini superbe din timpul distracției, inclusiv câteva instantanee cu adevărat uimitoare ale celor mai mici copii ai ei.

 

View this post on Instagram

 

The Birthday Celebration for Stella and Estere continues!! 🌈💕🌸🌈💕🌸🌈💕 #stella #estere #birthday

A post shared by Madonna (@madonna) on

Petrecerea a fost așa mare încât nici mama lor nu a putut sta deoparte, Madonna dansând alături de ei. Îmbrăcată într-o ținută luxoasă, cu pălărie de soare brodată bej, precum și pantaloni de agrement Versace negru cu auriu, vedeta a fost o gazdă perfectă.


Ronaldo și Georgina, ultimele poze din cea mai fierbinte vacanță

Gică Hagi, bolnav? Ce dezvăluiri face Cornel Dinu!


Fiicele ei Stella și Estere – pe care le-a adoptat din Malawi, Africa la începutul anului 2017 – au modelat extensii de păr colorate, albastre și roz, pe măsură ce participau la distracția dansantă.

Cum s-au distrat invitații la petrecerea gemenelor Madonnei

De asemenea, iubitul Madonnei, Ahlamalik Williams, în vârstă de 26 de ani, a fost prezent la petrecere, apărând într-o postare cu Madge în brațe, atingându-și, tandru, obrajii.

Prietenul și managerul de multă vreme al Madonnei, Guy Oseary, a fost și el printre invitați, făcând la un moment dat o mișcare de breakdance, pe care Madonna a surprins-o și postat-o pe contul său de Instagram.

Fetițele au primit un tort imens  în forma unei păpuși LOL, adus de fratele lor mai mare.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp